Trabzonspor 1-3 Beşiktaş

Trabzonspor 1-3 Beşiktaş

Beşiktaş deplasmanda 3-1'lik skorla galip geldi. Ev sahibi ekipte yeni transfer Flavio, 43 ve 63'te gördüğü sarı kartlarla takımını 10 kişi bıraktı.

Trabzonspor Beşiktaş maçı ile Süper Lig’in ilk haftası dev bir karşılaşmaya sahne oldu. Ligin iddialı ekiplerinden ikisi Trabzon’da kozlarını paylaştı. Eksikleri bulunan iki takım da zorlu maçtan moral depolayarak ayrılmanın peşindeydi; gülen taraf 3-1’lık skorla konuk ekip Beşiktaş oldu.

Beşiktaş üç puana Tyler Boyd (29), Bernard Mensah (64 pen.) ve Jeremain Lens’in (74) golleriyle uzandı. Trabzonspor’da yeni transfer Flavio, 43 ve 63’te gördüğü sarı kartlarla takımını 10 kişi bıraktı. Trabzonspor, tek golünü 86’da Abdülkadir Ömür’le buldu.

Maçın ilk yarısında Beşiktaş’ın golüne kadar oyunu Trabzonspor kontrol ederken golden sonra tempoyu siyah-beyazlılar belirledi. İki takım da atılan bir gol dışında etkisiz bir görüntü çizdi. İkinci yarıda ise yine denge korunurken 63’te penaltı, kırmızı kart ve 64’te penaltıdan skorun 2-0’a gelmesiyle Beşiktaş rahatladı.

Lens bir dakika sonra golü attı!

73’te oyuna dahil olan Lens, bir dakika sonra topu ağlara gönderdi. Trabzonspor’da yeni transfer Flavio ilk maçında takımını 10 kişi bıraktı. Ev sahibinde Flavio ve Edgar Ie, forma şansı buldu. Beşiktaş’ta ise takımın yenilerinden N’Sakala, Welinton, Mensah ve Atakan forma giydi.

Beşiktaş, ikinci hafta Antalyaspor’u konuk edecek. Trabzonspor ise Denizlispor’a konuk olacak.

GOL! Dk. 86: Welinton, Ersin anlaşmazlığında Abdülkadir Ömür’ün golüyle skor 3-1’e geldi.

Dk. 79: Abdülkadir Ömür, serbest vuruşta kaleyi yokladı, Ersin sert şutta topa iki hamlede hakim olabildi.

GOL! Dk. 74: Dorukhan’ın içeri güzel çevirdiği pasta oyuna 73’te dahil olan Lens topu ağlara gönderdi.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.