Transfer sırasında neler yaşandı

Transfer sırasında neler yaşandı

Beşiktaş'ın ilk bir buçuk ay ilgi gösterdiği söyleniyor. Ama ben bu işlere hiç dahil olmadım. Başkan Murat Sancak, "Süreci ben yöneteceğim" dedi.

 

Beşiktaş'ın ilk bir buçuk ay ilgi gösterdiği söyleniyor. Ama ben bu işlere hiç dahil olmadım. Başkan Murat Sancak, "Süreci ben yöneteceğim" dedi. Röportajlarla meşguller. Bu konuları düşünmeden sahada iyi olmaya çalışıyorum. Son gün çok yoğundu. Kulüp binasına çağrıldım. Fenerbahçe ile görüştüklerini söylediler. Ticari bir durumun mümkün olduğu söyleniyor. Ama Beşiktaş'ı çoktan gördüler. Daha sonra  başkan  söz verdiği gibi Beşiktaş'a transfer olduğumu açıkladı.

'Hazır olduğumda gitmeliyim'

Daha 22 yaşındayken İstanbul'un üç büyüklerinden birine girebileceğini düşünüyor musun? Dürüst olmak gerekirse, düşündüğümden daha fazlasını hedefliyordum: onları gençken pradabet yakalamak. Burada oynamak ve çok başarılı olmak istiyorum. Çok küçüklüğümden beri bu soruyu düşündüm. Bunu  başarabildiğim için  mutluyum. Avrupalı ​​bir lensim var ama şu şekilde; Avrupa'ya doğru yoldan gitmek istiyorum. Hazır olduğumda iyi bir takıma gitmek istiyorum. Beşiktaş'a yeni geldim ve burada hala kanıtlayacak çok şeyim var. Burada bir şampiyonluk kazanmayı hayal ediyorum. Elbette bütün futbolcular Avrupa'da oynamak ister ama benim bunu çok iyi bir şekilde yapmam gerekiyordu. Hedefim çok iyi bir lige, çok iyi bir takıma gitmek. Unvan mücadelesi hakkında ne düşünüyorsun? Oyunda geride kaldığınızı mı düşünüyorsunuz? Puan tablosunda gerçekten çok kötü  durumdayız. Olmamamız gereken bir yerdeyiz. Ama Dünya Kupası'na verilen bu aranın bize iyi geldiğini pradabet giriş düşünüyorum. Puanlarda çok fark yok ve her iki maçta da her şey değişebiliyor. Ormandan çok iyi çıkacağımızı ve hedeflerimize ulaşacağımızı düşünüyorum. Buraya geldiğimden beri şampiyonluk hayali kurdum. Ayrıca yeni arkadaşlarla sohbet ettik ve şampiyonluk sonrası Boğaz turu yaptık  Şenol Güneş'in takımla sık sık taktiksel toplantılar yaptığını duyduk. Profesör Şenol size genellikle ne sorar? Hocanın toplantısı var, çok sıkı çalışıyoruz. Kampta stresli ve yorucu bir dönemden geçiyoruz ama bunlar bizi iyi hissettiren şeyler. Bizi şampiyonluğa taşıyacak unsurlar. Hocamız da eksikliklerimizi çok iyi analiz etti ve bu konularda çok çalıştık, takım savunması, takım hücumu, bunların hepsi geliştirmemiz gereken konular, dürüst olmak gerekirse. Savunmada, takım savunmasında ve forvet baskısında oyunu kurmak için çok çalıştık.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.