Türkiye'yi çok iyi tanıması ve istikrarlı bir başarıya sahip olması

Türkiye'yi çok iyi tanıması ve istikrarlı bir başarıya sahip olması

Beşiktaş'ın Metz'de forma giyen 25 yaşındaki Malili stoper Kiki Boubacar Kouyat için teklifte bulunduğu, ancak teklifin geri çevrildiği bildirildi.

 

Beşiktaş'ın Metz'de forma giyen 25 yaşındaki Malili stoper Kiki Boubacar Kouyat için teklifte bulunduğu, ancak teklifin geri çevrildiği bildirildi. Devre arasında kadrosuna bir defans oyuncusu eklemeyi planlayan Beşiktaş'ın gündemindeki son isim Kiki Kouyate.

Fransız basını, Metz'in 25 yaşındaki Malili savunma oyuncusuna Yunan takımları AEK ve Beşiktaş'tan 3,5 milyon euro teklif edildiğini bildirdi. Ligue 1 kulübünün Kouyat'tan ayrılmasını istemediği ve 5 milyon euro değerinde bir tavsiye mektubu istediği söyleniyor. Sözleşmesi 2024'te sona eren 25 yaşındaki stoper, 2020'de Troyes'ten 3.5 milyon euro'ya gelmişti. Bu sezon Ligue 2'de 10 maçta  763 dakika forma giydi. Kariyerinde zaten sağ bek ve baymavi forvet görevlerinde bulunan Malili oyuncu, milli takım formasını da 21 kez giydi Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi (Mehmet Büyükekşi), futbol akademisi programı kapsamında C.'yi ziyaret ediyor.

Beşiktaş transferlerinde sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Bir zamanlar siyah beyazlılar için elinden geleni yapan Kamerunlu yıldız forvet ortaya çıktı. Futbolcunun transferi ile ilgili  önemli detaylar ortaya çıktı.  Beşiktaş'ta gözler, listenin başındaki Weghorst ve Vincent Abubakar'ın ayrılmasının ardından imzalayacakları yeni forvete çevrildi.

Ronaldo'nun Al Nasr'a imza atmasının ardından golcünün kulübüyle tüm bağlarını kestiği aktarılsa da gündemde yer aldı; Weghorst'un "gideceği" haberi baymavi giriş gündemdeyken O dönemde Beşiktaş yönetimi Abu Bakar için sahaya çıktı. Adı bir süredir F.Bahçe'de anılsa da son gelişmelerin ardından Aboubakar, Beşiktaş'ın gündemine girdi. Siyah beyazlı ekip, Kamerunlu forvet için sahaya çıktı.

AYAK MERCATOSU: Üçüncü kez dönecek BEŞİKTAŞ

Fransız haber kaynağı Foot Mercato, Beşiktaş'ın Abubakar ile görüşmelere  son anda girdiğini bildirdi. Edindiğimiz bilgilere göre Türk kulübü şu anda Abu Bakar ile görüşüyor, 30 yaşındaki forvet şu anda serbest ve üçüncü kez Beşiktaş'a dönebilir. Beşiktaş kulüp başkanı Ahmed Nur Chebi'nin Kamerunlu golcüyü arayarak ilk teması kurduğu, Abubakar'a ise Türkiye'den iki resmi teklif geldiği öğrenildi. İlgili iki kulübün Beşiktaş'ın teklif ettiği rakamın çok üzerinde teklif vermediği iddia ediliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.