Tuzlaspor Yoluna Devam Etti..0-2

Tuzlaspor Yoluna Devam Etti..0-2

Bölgesel Amatör Lig 11. Grup ekiplerinden lider Tuzlaspor takipçisi Sultanbeyli Belediyesporun konuğu oldu.

Bölgesel Amatör Ligi 11. Grupta mücadele iki İstanbul takımı olan  Tuzlaspor ile Sultanbeyli Bld.,  Sultanbeyli 75. Yıl Stadında karşı karşıya geldiler. Lider Tuzlaspor Sultanbeyli deplasmanında 2-0 lık bir galibiyet elde ederek zirvede yoluna devam etti.






Maça Tuzlasporun vuruşuyla başlandı. İlk dakikalarda oyuna ağırlığını koyan evsahibi Sultanbeyli Bld. takımı rakibi karşısında oldukça etkili idi. Tuzlaspor daha çok önce defansı düşünüp kontra toplarla gol arama düşüncesindeydi, nitekim maçın 20. dk. Tuzlaspor yakaladığı kontra topla Yakup un ayağından bulduğu gol ile durumu 0-1 lehine çevirdi. Kalesinde golü gören evsahibi ekip ataklarını sıklaştırsada Tuzlaspor defansını bir türlü aşamıyordu, 30. dk. Tuzlaspor kalecisi Enginin elinden kaçırdığı topu Reha zor olanı başarıp topu auta attı. Tuzlaspor kontra toplarda Sultanbeyli defansını zorluyordu, 36. dk. Murat çalımlarla cezasahası içine girip Yakupa alda at dercesine verdiği pası iyi kullanan Yakup kendisinin ve takımının 0-2 öne geçmesini sağladı. Saldırdıkça defansta açık veren Sultanbeyli Belediyespor takımı 2-0 lık mağlubiyetle ilk 45 dakikayı bitirdi.
İkinci yarı gene evsahibi oyunu tek hakimiydi, ne kadar etkili oynasalarda gol yollarında başarısızlardı. Emrah, İsa ve Reha ile yakaladıkları net gol pozisyonları cömertce harcadılar. Tuzlaspor 85. dk. Kornerden gelen topa iyi yükselen Yakup un vuruşu direkte patladı. Maçın sonlarına doğru  gerginleşen mücadelede Hakem Fahri Var zamanında çıkardığı kartlarla oyuncuları sakinleştirdi. 5 dakika uzatması olan maçta gol olmayınca deplasman ekibi Tuzlaspor 3 puanın sahibi olup liderliğini devam ettirdi.





Her iki takım taraftaraları hafta içi olmasına rağmen takımlarını yalnız bırakmadılar.



Maçın hakemleri zor maçı oldukça rahat idare ettiler.

SULTANBEYLİ BLD.  0 - TUZLASPOR  2

STAD : Sultanbeyli 75. Yıl
HAKEMLER : Fahri Var****, Sertan Deniz****, Önder Çalış****
SAHA KOMSERİ : Metin Aksoy
SULTANBEYLİ BLD. : Erol**, Emrah**, Cihan**, İdris**, Halim**, Canberk***, Gökhan***, Sabur*, İsa**, Bayram*, Reha*
YEDEKLER : İsmail, Cihan, Ogün, Sertaç, Bünyamin, Cankat, Emre
TUZLASPOR : Engin***, Mehmet****, Okan***, Murat****,Ulaş***, Savaş***, Bahadır***, Yusuf***, Yakup****, Sedar***, Okan***
YEDEKLER : Ertuğrul, Yusuf, Cihan, Uğur, Gökhan, Y
usuf, Recep


Haber-Foto : Murat Nazik

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.