UEFA tarafından yaptırıma tabi tutuldu

UEFA tarafından yaptırıma tabi tutuldu

UEFA web sitesine girdiğinizde temelde böyle yazıyor. Orada 2014 ile ilgili başka bir ifadeyle karşılaşacaksınız.

 

UEFA web sitesine girdiğinizde temelde böyle yazıyor. Orada 2014 ile ilgili başka bir ifadeyle karşılaşacaksınız. Bu nedenle bazı Türk takımları UEFA tarafından iki yıl süreyle men edildi. Yazık Türk futboluna! "

Borç 2,3 milyar TL

31 Ekim 2022 tarihinde açıklanan kulübün cari borcu 2.003.830.000 TL'dir. Başkanlığını Aoğlu'nun yaptığı 47. Yönetim Kurulu, idari ve mali açıdan çoğunluk oyu aldı. Trabzonspor Spor Kulüpleri Birliği'ne ait gayrimenkule ait Uzungöl HES projesi ve Çukurçayır arsasının satış ve kullanımına ilişkin teklifler sunuldu.

Fenerbahçe, Premier Lig'de 14. haftada 29 puanla liderliğini sürdürdü ve bu dönemde takımına güç katmak için çalışmalara başladı. Rotasını Hollanda'ya pumabet çeviren keşif ekibinin 19 yaşındaki çocuğa 'zaten almalı' raporu verdiği anlaşıldı. Hem forvet hem de kanat oynayabilen 19 yaşındaki oyuncu için kulüp yönetiminin yaptığı ilk teklif için kolları sıvadığı bildirildi. İşte detaylar...

Atletico Madrid, Samuel'i istiyor

Fenerbahçe'de iyi bir performans sergileyen Osay Samuel, Premier Lig ekibine seçildi. Nijeryalı yıldızın son açıklaması İspanya'dan geldi. Atletico Madrid'in Samuel'i yakından takip ettiği bildiriliyor. Sağ bekte Molina'dan başka çaresi kalmayan Teknik Direktör Simeone'nin bu alanda güçlenmek istediğini ve Fenerbahçe yıldızının da aday listesinde yer aldığını unutmayın.

Alioski de forma giydi

Önceki gün Arda Güler ve Altay Bayındır sahada pumabet giriş çalışmalara başladı. Ezgjan Alioski dün sahaya indi. Makedon sol bekin bu hafta kadroya katılacağı öğrenildi. Hazırlıklarını İstanbul'da sürdüren Fenerbahçe,  dün salonda antrenmanlara başladı.

Altay, Trabzonspor'u takip ediyor

Altay Beinder, Dünya Kupası tatilinin çoğunda sırt ağrısı nedeniyle tedavi gördü. Sahaya çıkan kaptanın yarın Türkiye Kupası'nda oynanacak İstanbulspor karşılaşmasında risk almayacağı anlaşıldı. Trabzonspor'da gol atması beklenen Altay, "Takım olarak çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Galibiyet serisine kaldığımız yerden devam etmeyi umuyoruz." Ali Koç 2018'de başkan seçildi, ilk transferlerinden biri  o zamanlar Nijmegen'den 18 yaşındaki Ferdi Kadıoğlu oldu.Ferdi için ilk yıllar istediği gibi gitmedi. Tek başarılı oyuncu, geçtiğimiz iki sezonda gösterdiği üstün performansla bir Avrupa yıldızı oldu ve birçok takım tarafından örnek alındı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.