UEFA'da rakiplerimiz

UEFA'da rakiplerimiz

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nin play-off turu kuraları çekildi. Trabzonspor ile Sivasspor'un 3. turu geçmesi, Galatasaray'ın ise UEFA Avrupa Ligi'nden elenmesi halindeki rakipleri belli oldu.

UEFA’nın yeni organizasyonu olan UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde play-off turu kuraları çekildi. Trabzonspor, Sivasspor ve Galatasaray’ın olası rakipleri belli oldu. 3. Eleme turunda Trabzonspor, Molde’yi geçmesi halinde play-off turunda İtalya Serie A ekibi Roma ile karşılaşacak. Sivasspor da aynı turda Batumi’yi geçerse Lokomotiv Plovdiv-Kopenhag eşleşmesi galibiyle karşılaşacak.

Fenerbahçe, play-off turunda Neftçi – Helsinki eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak. Sarı-lacivertli takım ilk maçını Kadıköy’de oynayacak.

Galatasaray, play-off turuna kalırsa Danimarka’nın Randers takımıyla karşılaşacak. Sarı-kırmızılı takım ilk maçını deplasmanda oynayacak. Aksi durumda ise Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda eşleştiği St. Johnstone’ı eleyemezse; UEFA Konferans Ligi ön elemesi play-off turunda “Vojvodina-LASK” eşleşmesinin galibiyle oynayacak. Avrupa Ligi’nde play-off turu maçları 19 ve 26 Ağustos’ta oynanacak.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.