Ufuk'ta Mezuniyet Coşkusu

Ufuk'ta Mezuniyet Coşkusu

Ufuk Okullarında anaokulundan liseye kadar tüm kademelerde mezuniyet coşkusu yaşandı.

Ufuk Okulları bünyesinde bulunan anaokullarının minikleri ilköğretime, ilköğretimliler liseye, liselilerde üniversiteye ilk adımı atmanın heyecanını yaşadı.

Tören katılımcılardan tam not aldı
Birbirinden renkli ve güzel organizasyonlara sahne olan mezuniyet törenleri katılımcılardanda tam not aldı. Sunuculuğunu ekranların sempatik siması Ercan Akışık’ın yaptığı mezuniyet gecesi büyük coşku ve heyecana sahne oldu. Kağıthane Belediye başkanı Fazlı Kılıç, Kağıthane Kaymakamı Ahmet Varıcıer,  Beşiktaş Kaymakamı Sadettin Yücel, yapımcı Şahin Özer gibi ünlü simalarında bulunduğu geceye sayın başbakan yardımcısı Bülent Arınç da telefonla katılarak çocukların heyecanına ortak oldu. Arınç; “Tüm mezunlarımıza başarılar diliyorum. Hayatlarında da muvaffakiyetler dilerim çocuklarımızın iyi bir eğitim alarak hayata hazırladığınızdan dolayıda sizleri kutluyorum” dedi.

Heyecan dorukta yaşandı
Program minik anaokulu öğrencilerinin şirin gösterileri ardından çeşitli müzik gruplarının sahne alması ve Ercan Akışık’ın performansıyla renklendi. Akışık yaptığı Mahsun Kırmızıgül, Bülent Ersoy, İbrahim Tatlıses, Orhan Gencebay ve Başbakanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan taklitleriyle izleyenleri hem güldürdü, hemde hayretler içinde bıraktı. İzleyenlerden büyük alkış alan Akışık ardından mezunları sahneye davet ederek mezuniyet diploması ve plaketlerinin takdim törenini sundu. Öğrenciler sahneye çıkarken onlar kadar aileleride oldukça heyecanlı ve gururluydu. Takdim töreni sonrası hep birlikte kep atan öğrenciler muhteşem konfeti ve volkan gösterisiyle heyecan dolu dakikalar yaşadı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.