United için risksiz bir hamle

United için risksiz bir hamle

Rakip çok baskı yapıyorsa ve oyun tek taraflıysa, Wout Weghorst gibi bir oyuncuya ihtiyaçları var.

Rakip çok baskı yapıyorsa ve oyun tek taraflıysa, Wout Weghorst gibi bir oyuncuya ihtiyaçları var. Manchester United dünyanın en büyük kulüplerinden biridir. Gönderi yapabilen bir saldırgandan daha fazlasına ihtiyaçları olduğunu düşünüyorum. Kendi açıklamasını yaptı. Siyah beyazlılar Weghorst'un adaya taşınmasıyla ilgili konuşurken, Hollandalı forvetin menajeri bugün görüşmek üzere İstanbul'a geldi

Beşiktaş ile Weghorst arasında resmi görüşmeler başlıyor. Menajeri Simon Cziommer bugün İstanbul'a gelerek Başkan Ahmet Nur Çebi ile görüşecek Çebi ile Cziommer arasındaki görüşmede Weghorst ile ilgili tüm olasılıklar masaya yatırılacak.

Kasımpaşa maçında ilk 11'deki oyuncular dün betgross yenilendi. Lobide kişisel bir program yürüten Wout Weghorst'un tesiste tanıştığı takım arkadaşlarına "Ben buradayım" dediği bildirildi. Hollandalı golcünün gidişatı yakından takip ettiği ve kulüpler arasındaki görüşmelerin sonucuna göre kariyerine yön vereceği belirtildi.

Beşiktaş, Manchester United ile gizlice anlaşmaya varan Hollandalı golcü için 3-4 milyon euro hesaplıyor. Burnley FC'den resmi teklif bekleyen siyah beyazlılar, bomba gibi kabul edilirse Weghorst ile olan sözleşmelerini feshedecek. Manchester United'ın kahramanları ile gizli anlaşması olan Hollandalı golcüden ayrılma kararı siyah beyazlıları şoke etti. Dünya Kupası çeyrek finalinde Arjantin'e karşı 2 gol atan ve Avrupa devlerinin gözüne giren Weghorst, bu Hollanda forması ile Manchester United'a geçme şansını kaçırmak istemedi.

Beşiktaş, sezon başında Burnley'den Weghorst'u betgross giriş kadrosuna kattı. Kulüpler arasındaki sözleşmeye göre forvetin devre arasında tek taraflı ayrılma hakkı bulunmuyor. Siyah Beyazlılar, Weghorst için Burnley'den teklif bekliyor. Manchester United ile anlaşmaya varılan Burnley'den gelen bir teklif üzerine hareket edecek. Siyah beyazlılar ayrılmakta ısrar etse 3 ila 4 milyon euro kazanan bu Hollandalı futbolcuyu gönderirlerdi. Beşiktaş bu sezon Süper Lig'de Kasımpaşa deplasmanında aldığı galibiyetle 20 puana yükseldi. Taraftarların desteğini alan siyah-beyazlılar, iç sahadaki dokuz maçın altısını kazanırken sadece birini kaybetti. 2 maçta sadece 1  puan alabildi. Kara Kartal, Kayserispor, Fatih Karagümrük, Sivasspor, Ümraniyespor, Adana Demirspor ve Kasımpaşa'yı yendi, Fenerbahçe ve Trabzonspor ile berabere kaldı ve evinde Başakşehir'i mağlup etti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.