Üniversite Adayları Dikkat!

Üniversite Adayları Dikkat!

Eket Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı M. Uğur Tok, geçen yıl kendi çocuğu için girdiği stresi ve sancılı süreci artık kimsenin yaşamaması için harekete geçti. Gençlerin kendilerine en uygun üniversitede, en doğru bölümü seçmesi için tek çözüm ortağı Türki

UNITERCİH2012, vakıf, devlet, yurt dışında eğitim veren üniversiteler ve meslek yüksekokulları gibi 70’in üzerinde kurumu ücretsiz olarak ayağınıza getiriyor.


Mutlu gelecek ‘UNITERCIH2012’ de 
Doğru meslek tercihi mutlu bir geleceğin de kapılarını açıyor. Üniversiteli olmak, hayallerine kavuşmak için bütün bir yıl ter döken öğrenciler için sıra kariyerlerine yön vermeye geldi. Gençlere bu yolda ışık tutmak amacıyla Türkiye’de ilk kez üniversite tercih fuarı UNITERCIH2012 düzenleniyor.


Sınav stresine çözüm ortağı
Harbiye'deki İstanbul Kongre ve Fuar Merkezi’nde 18-19-20-21 Temmuz tarihlerinde gerçekleştirilecek olan Üniversite Tercih Fuarı, velilerin ve gençlerin büyük bir sorununa çözüm ortağı oluyor.
Gençler ve ailelerinin üniversiteli olma yolunda yaşadıkları sınav stresinin ardından 'Hangi okul ve bölüm doğru tercih olur' sorusunun size en uygun yanıtını çözüm ortağı UNITERCİH 2012 verecek. UNITERCİH 2012; vakıf, devlet ve yurt dışında eğitim veren üniversiteler ile meslek yüksekokulları gibi 70’in üzerinde kurumu ücretsiz olarak ayağınıza getirecek.


Doğru tercihe yönlendiriyoruz 
Milli Eğitim Bakanlığı, Vakıf Üniversiteleri Birliği,  İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin destekleriyle gerçekleştirilecek olan fuar için, Eket Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı M. Uğur Tok, geçen yıl kendi çocuğunun yaşadığı stres ve sancılı süreci artık kimsenin yaşamaması için harekete geçti. Uğur Tok “Birçok aday, açıkta kalma endişesiyle hareket edip istemediği bir bölümü de tercih etmek zorunda kalabiliyor. Biz bu fuar ile öğrencilerin ‘hata yapmalarını engelleyip doğru tercihe yönlendirmeyi amaçlıyoruz” diye konuştu. Üniversite Tercih Fuarı UNITERCİH 2012'nin ziyaretçilerine en büyük armağanı ise 'tercih hatalarından dolayı açıkta kalmaya son verecek bu hizmeti almaları' olacak.


Üniversite adayları uzmanlarla görüşebilecek
Fuarda, üniversiteli olacak öğrenci adaylarına yapacakları tercihlerde yardımcı olunacak ve okuyacakları bölümler hakkında geniş bilgiler alabilecekleri profesyonel bir platform oluşturulacak. Fuarın ziyaretçileri, her üniversitenin standında yer alacak eğitim uzmanları ve akademisyenlerle yüz yüze görüşmeler yapabilme fırsatını da yakalayacak. 

Son yapılan düzenlemelerle, öğrencilerin üniversite tercihlerini tek başına yapmalarını olanaksız hale geldiği Türkiye’de bu fuar süresince geliştirilen tercih programlarıyla,  öğrenci adaylarına hedefledikleri bölümlere yerleştirilmesine ve hatasız bir tercih yapmalarına imkan sağlanacak.


Fuara katılım ücretsiz
4 gün sürecek fuar, her gün saat 10.30- 19.00 arasında ziyaretçilerine açık olacak. Öğrenci adaylarının üniversitelerle buluşacağı bu dev organizasyona tüm ziyaretçiler ücretsiz olarak katılabilecek. Konuklar, tercih robotları, seminer ve sunumlar, üniversite rehber danışmanlığı gibi hizmetlerden de hiçbir bedel ödemeden yararlanabilecek. Üniversite Tercih Fuarı UNITERCİH 2012 ile ilgili daha detaylı bilgi almak için ‘www.unitercih.com’ adresi ziyaret edilebilir.


 


 


 


 



 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.