Üsküdar Acıbadem Cebine 3 Puan Daha Koydu.

Üsküdar Acıbadem Cebine 3 Puan Daha Koydu.

Üsküdar Acıbadem kendi evinde ağırladığı 1877 Alemdağ Spor'dan 3 puan aldı.

Üsküdar Acıbadem Spor kendi evinde oynadığı maçta sahaya her zamanki gibi kendinden emin bir şekilde çıktı. Daha maçın ilk dakikalarından itibaren oyuna ağırlığını koymaya çalışsalar da bir türlü istediği golle ulaşamayan Acıbadem Sporda oyun kurucu görevini üstlenen Muhammed Kaya ( MAMİ ) formundaydı ve oldukça güzel paslar çıkartarak takımının öne çıkmasında etkili oldu, hırslıydı, yıkılmaya niyeti değildi ( girdiği ikili mücadelelerin hepsinde ayakta kaldı ) önde bastı, forvet Mustafa Ersoy'un savaşçı kişiliğine uygun paslar attarak gerek Mustafa'yı gerekse takımını ateşledi.

Salih Okur her ne kadar sol açık oynasa da rakip defansı yıpratmayı iyi bildiği birkez daha gösterdi.

Hücum hattında bu kadar iyi olan Üsküdar Acıbadem Spor savunmada ise bir o kadar rahattı. Çünkü Erhan Yeygül önderliğindeki defans bloğu yine hatasıza yakın oynadı ( bence bu adamlar bu lig'in üzerindeler ) ve muhtemelen Ali Büyükkirişçi duş almadan eve gidecekti.

Fakat tüm bu pozitif oyuna rağmen gol bir türlü gelmedi. İkinci yarı 1877 Alemdağ Spor baskılarını arttırmaya başlayınca artık maç kondisyon ve sinir savaşına dönüşmeye başladı. Maçın daha ilk 10 dakikasında çıkan 3 sarı kart ikinci yarıda 1877 Alemdağ için kırmızı kartlar halini almaya başlayınca maç zaten kopma noktasına ulaşmış oldu.

İlk yarısı 0-0 biten maçın ikinci yarısında Salih Okur'un kendi sahasından tehlikeli çıkışını engellemek isteyen 1877 Alemdağ spor bir teknik faul yaptığında ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek on kişi kalmaları, patlamaya hazır bombanında fitilini ateşledi.

Hırslanan Alemdağ Spor daha sert oynayarak ardı ardı bir kaç sarı katları görünce taraftardan hakeme olan tepkilerde yükselmeye başladı. Bu tepkiler saha içersine de yansıyınca Hakem ise kartlarını kullanmaktan çekinmedi ve kartlar havada uçuştu. Maçın sonuna gelindiğinde sayabildiğim kadarıyla ( bir sarı kart Acıbadem Spor olmak üzere ) 9 sarı kart, 4 kırmızı kart ve bir yöneticinin saha dışına gönderilmesi... 

Bu maç genç bir hakemin maçı sakinleştirmek için ne kadar yanlış insiyatif alışına örnek olsa gerek. Tribünlerden yükselen bini bir para hakaretlerin arasından yükselen " Saçına gösterdiğin özenin yarısını, maça göster " söylemini ise yorumsuz bırakıyorum.

Bunun yanında Üsküdar Acıbadem Spor'un polimiğe mümkün olduğunca uzak duran tavrından ötürü kutlamak isterim. Aksi takdirde bu maç bitmezdi.

Aaa! gol mü? Salih Uçar çok güzel bir penaltı kullanarak takımına 3 puan kazardırdı.



















Maçtan sonra çıkan olaylara birçok kişi tepki göstererek dindirmeye çalışsa da belki de en güzel tepkiyi küçük bir golden verdi ve gün batımına doğru ağır ağır yürüyerek gözden kayboldu. 

Haber & Foto: Tevfik Tolga




 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.