Üsküdar Acıbadem Spor Acımadı

Üsküdar Acıbadem Spor Acımadı

Üsküdar Acıbadem deplasmanda İstanbul Site Spor'u 3-1 'le geçti.

Daha maça çıkarken disiplininden ödün vermeyen Üsküdar Acıbadem Spor maç ilk düdüğüyle odaklandığı 3 puanı almak için mücadelerine başladı.

Genel itibariyle maçı sirküle eden, mümkün olan her fırsatta kanatları kullanmaya özen gösteren futbollarıyla seyir keyfini arttıran Üsküdar Acıbadem bu güzel oyunlarının meyvasını daha 10. dakikada Sahih Tevfik Okur'un güzel golüyle buldu.

Maçın ilk yarısında oyun kurucu görevini üstlenen Muhammet Kaya ( MAMİ ) oldukça iyi paslarıyla Üsküdar Acıbadem Spor'un oyunu önde tutmasında etkili olurken maçın 20. dakikasında kullandığı frikiki direk ağlarla buluşturdu.

İlk yarı bu skorla kapanacak gibi görünürken uzatmalarda İstanbul Site güzel bir korner sonrasında defansın büyük hatasını affetmedi ve iki takım soyunma odasına 1-2'lik skorla gitti.

Maçın ikinci yarısına İstanbul Site istekli başlasa da belli ki Üsküdar Acıbadem takımı Teknik Direktörleri tarafından azarlanmış olacak ki ikinci yarıya oldukça dikkatli ve temkinli başladılar.

Sarı kartların havada uçuştuğu maçta açıkçası Üsküdar Acıbadem Spor'un kaç tane sarı kart yediğini sayamadım ama en azından bu maçı kırmızı kartsız atlattılar.

Üsküdar Acıbadem, maçın ilerleyen dakikalarında sol açık Murat Tuztaş'ın oyuna giren Ali Baydarol'un  gölüyle 3-1 öne geçtiğindeyse artık maç herkes için bitmişti.

Maçın genel havasına bakıldığındaysa Üsküdar Acıbadem bu hafta kesinlikle 3 puan için sahaya çıkmıştı. Defans sadece bir kere hata yaptı bunun dışında defansın bel kemeği niteliğindeki Erhan Yeygül hatasız oynayarak en azından süper amatör lig'de bile oynayabileceğini bugün kanıtladı ve takımın 3 puan almasında en önemli unsur oldu. 

Forvetlerden Mustafa Cem Hüsoy ise etkin bir forvetin nasıl olması gerektiğini gösterdi. Hırslıydı, ne yapacağını biliyordu. Bunun yanında orta sahadaki Semih Tevfik Okur ise adeta canını dişine taktı.

Takımın eksikliklerine gelince; özellikle Muhammet Kaya'nın artık kendine bir mevki seçmesi gerekiyor. Çünkü serbet oynadığı sürece çok fazla efor sarfediyor ve ikinci yarının son 20 dakikasında ister istemez oyundan düşüyor. Bu durumda hem kendinde hemde taraftarlarda sinir yaratıyor.

Geçen haftaki maçlarına göre daha iyi bir takım olarak sahaya çıkan Üsküdar Acıbadem önümüzdeki hafta en azından bir puan alacakmış gibi görünüyor.

Maçtan bazı kareler ise;


 









Haber & Foto: Tevfik Tolga

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.