Üsküdar'da üniversiteliler zirvesi

Üsküdar'da üniversiteliler zirvesi

Üsküdar Gençlik Merkezi ve Türkiye Öğrenci Konseyi işbirliği ile üniversiteliler zirvesi gerçekleştirildi. Toplantıya Türkiye'deki tüm üniversite kulüplerinin ve başkanlarının yanı sıra YÖK Başkanı Gökhan Çetinsaya da katıldı.

Toplantıda kulüplerin sınıflandırılması, akreditasyonu, alanlarına göre koordine edilmesi konuşulurken konseyin toplantı gündemleri arasında öğrenci faaliyetlerinde kalite anlayışını oturtmak da vardı.
Üsküdar Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Ekmen ise "Üsküdar Gençlik Merkezi gençliğimiz için önemli bir fırsattır. Gençlerimizin bu fırsatı değerlendirmesi için tüm gücümüzle çalışıyoruz. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da gençlerimizin destekçisi olacağız. Hayallerini gerçekleştirmeleri için imkanlarımızı seferber edeceğiz. Sivil örgütlenmeler bu ülkenin önünü açacaktır. Gençlerimizi böyle faaliyetler içinde görmek bizlere onur veriyor." dedi.

Türkiye Öğrenci Konseyi Başkanı Nihat Buğra Ağaoğlu yapılan toplantıda bütün öğrencilerin eğitim-öğretim ve araştırma etkinliklerinin olduğunu belirterek ; Bizleri misafir ettiği için Üsküdar Gençlik Merkezi'ne çok teşekkür ediyorum, toplantılarımızı verimli bir şekilde gerçekleştirmemiz için her türlü imkanı sağladılar. Öğrencilerle ilgili faaliyetler gerçekleştiriyoruz. Kulüpler etkinliği öncülük ediyor. Bu çok önemli. Fakat çok dağınık ilerliyordu.Biz bu faaliyetleri çatı altında toplamak istiyoruz. Ülkemiz açısında da olumlu gelişmeler olacağını düşünüyorum."şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.