Üstün zekalı öğrencilere eğitim

Üstün zekalı öğrencilere eğitim

İstanbul Valiliği İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İstanbul Üniversitesi ve İstanbul Bilim ve Sanat Merkezi işbirliği ile “üstün zekalı ve yetenekli çocukların eğitim sürecinin ele alınacağı; 16-17 Ocak 2013 tarihleri arasında iki gün sürecek olan bir çalıştay

"Üstün Zekalı ve Yetenekli Çocukların Eğitimi" adını taşıyan bu çalıştayın iki ana konusu bulunmaktadır: "Üstün Yeteneklilerin Eğitimi Sürecinde Eğitimcinin Eğitimi" ve "Üstün Zekalı ve Yetenekli Bireyler İçin Sürdürülebilirlik Stratejileri ve İstihdam Politikaları"

Çalıştaya, başta M.E.B. Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel  Müdürü Sn. Prof. Dr. Mustafa BALOĞLU, Özel Yetenekleri Geliştirme Grup Başkanı Sn. Necati BİLGİÇ olmak üzere,  millet vekilleri, Marmara Bölgesi il milli eğitim müdürleri ve bilim ve sanat merkezlerinin, ülke genelinde üstün yetenekliler alanında çalışmaları bulunan akademisyenler ile İstanbul genelinde üstün yetenekliler alanında hizmet vermekte olan resmi ve özel öğretim kurumlarının yanı sıra sivil toplum, yerel ve ulusal basın kuruluşu temsilcilerinin de katılımları bekleniyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.