Varan1: Keskin, Nişantaşı’nda ‘Gezi’ olayı yaşanmaması için set oldu!

Varan1: Keskin, Nişantaşı’nda ‘Gezi’ olayı yaşanmaması için set oldu!

TOKİ ve DAP Yapı; CHP’li Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin’e, Nişantaşı’nda deprem toplanma alanına inşaat ruhsatı verdirerek, Nişantaşı’nda bir ‘Gezi’ olayı daha yaşanmamasını sağladılar.

Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, TOKİ ve DAP Yapı’nın Nişantaşı’ndaki deprem toplanma ve yeşil alanına inşaat ruhsatı vererek, ‘Gezi’ olaylarını yok saymış oldu.

CHP GENEL MERKEZİ SAHİP ÇIKTI,

CHP’Lİ ŞİŞLİ BELEDİYESİ ENGEL OLDU

‘Gezi’ eylemleri, tarihe geçmiş büyük bir olay olarak Dünya gündemine düşmüştü. CHP’de bu ‘Gezi’ eylemlerine sahip çıkmış ve desteklemişti.

TOKİ ve DAP Yapı, CHP’li Şişli Belediyesi’ni de yanlarına alarak Nişantaşı’nda bir ‘Gezi’ eylemi daha yaşanmaması sağlamış ve işlerini de garantiye almış oldular.

sisli-beledi-muammer-keskin-gezi-eylemleri-kemal-kilicdaroglu.jpg

GEZİ OLAYLARININ YAŞANDIĞI YER İLE NİŞANTAŞI YAN YANA

TOKİ ve DAP Yapı için; Nişantaşı’ndaki deprem toplanma ve yeşil alan ilan edilen arazideki inşaat alanı ile ‘Gezi’ eylemlerinin yaşandığı yer olan Taksim’e birbirine çok yakın. Bu nedenle de TOKİ ve DAP Yapı’nın bu inşaat nedeniyle, halkın ayaklanarak ikinci bir ‘Gezi’ olayının yaşanması büyük bir tehlike arz ediyordu.

gezi-eylemleri-tesvikiye-sakinleri.jpg

RUHSAT ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI’NDAN ALINABİLİRDİ

TOKİ ve DAP Yapı, Nişantaşı’ndaki deprem toplanma ve yeşil alana yapılacak inşaat ruhsatını Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan alma imkânı vardı.

AK PARTİ’YE YAKIN BİR FİRMA,

CHP’Lİ BİR BELEDİYE 10 MİLYON PARA VERİYOR

Ak Parti’ye yakın olan DAP Yapı’nın, CHP’li bir belediyeye 10 milyon gibi bir parayı vermek istemeyeceği de bir gerçek. Ona rağmen inşaat ruhsatı Şişli Belediyesi’nden alındı.

Tüm bu gelişmeler, DAP Yapı’nın CHP’li Şişli Belediyesi’nden inşaat ruhsatı alarak, ikinci bir ‘Gezi’ olayının yaşanmasının önüne geçmek istediğinin de ispatı oluyor.

gezi-eylemleri-tesvikiye-sakinleri1.jpg

‘GEZİ’ OLAYLARININ GEREKÇELERİ İLE NİŞANTAŞI AYNI

Dünya’da gündem olan ve tarihe geçen ‘Gezi’ eylemlerinin oluş nedeni ile Nişantaşı’ndaki yaşanalar birbiriyle aynı.

‘Gezi’ olayları, Taksim Meydanı yok olmasın, Taksim’e inşaat yapılmasın ve Taksim de yeşil alanlar korunsundu.

Nişantaşı’nda da halk, Taksim’deki gibi istekleri aynı. Nişantaşı’nda deprem toplanma alanı yok olmasın. Nişantaşı’nda yeşil alan korunsun.

dun-muammer-keskin-icin-yuruyen-nisantasi-halki-bugun-keski-aleyhine-yurudu-amp.jpg

“GEZİ” OLAYININ YAŞANMAMASI,

CHP’Lİ BAŞKAN MUAMMER KESKİN İLE AŞILDI

TOKİ ve DAP Yapı, CHP’li Şişli Belediyesi’ni kullanarak, ‘Gezi’ ruhunu taşıyan bilinçli ve örgütlü Nişantaşı halkının ayaklanmasının önüne geçebileceğini bilerek, Muammer Keskin ile anlaşıp ruhsat iznini de Şişli Belediyesi’nden aldı.

TÜRKİYE’DE RANTIN EN YÜKSEK OLDUĞU YER NİŞANTAŞI

Nişantaşı, Dünya’da en çok bilinen ve tanınan bir semt. Nişantaşı, CHP’ye en çok oy veren bir semt. Nişantaşı, en bilinçli insanların ve seçmenin bulunduğu bir semt. Nişantaşı, Türkiye’nin rantının en yüksek olduğu bir semt. Nişantaşı, Türkiye’nin gayri menkul olarak değerli bir semti. 

nisantasi-deprem-toplanma-alani-yesil-alan-sisli-muammer-keskin.jpg

KESKİN, İLK BAŞKAN OLDUĞUNDA,

DEVLETE VE İKTİDARA MUHALİFTİ

Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, ilk belediye başkanı olduğunda, devlete ve iktidara karşı bir tutum sergilemiş ve karşı tavırlar almıştı. Keskin, Şişli tarihinde hiçbir belediye başkanın almadığı kararları alarak bu karşıtlığını da göstermişti. 

sisli-belediye-basknai-muammer-keskin-hdp-ilce-baskani-develete-dil-uzatti.jpg

KESKİN, ŞİŞLİ KAYMAKAMI’NI MAHKEMEYE VERMİŞTİ

Muammer Keskin, Şişli Belediyesi tarihinde hiç yapılmamış bir kararla, Şişli Kaymakamı’na tahsis edilen makam aracını ve Şişli Emniyet Müdürlüğü’ne tahsis edilen tüm araçları almak istemişti.

Keskin’in bu kararları nedeniyle de büyük gerginlikler yaşanmıştı. Onca gerginliğe rağmen de Keskin istediği araçları alamamıştı.

Muammer Keskin, belediye başkanı olduğu ilk zamanlarda, Şişli’de her mahallede mahalle meclisleri kurmak için harekete geçmişti.

Şişli Kaymakamı Ali Fuat Türkel’de Keskin’in bu kararına karşı çıkmıştı.

muammer-keskin-kaymakama-ragmen-mahalle-meclisleri-kuruyor.jpg

KAYMAKAM, SORUŞTURMA AÇACAĞINI İLAN ETMİŞTİ

Şişli Kaymakamı Ali Fuat Türkel, Muammer Keskin’e; Türkiye’nin kanun ve yönetmelikleri var. Şişli Belediyesi de bu kanun ve yönetmeliklerine tabidir. Şişli Belediyesi de, belirlenen bu kanunlarla yönetilebileceği yönünde uyarılar yapmıştı. 

Türkel, her mahallenin mahalle muhtarları var. Şişli’de mahalle meclisleri kuramazsınız, bu durum kanuna aykırı demişti.

Kaymakam, uyarı yapmakla da kalmamış, eğer mahalle meclisleri kurarsanız soruşturma açarım demişti.

KESKİN, TÜM UYARILARA RAĞMEN

MAHALLE MECLİSLERİNİ AÇMAYA BAŞLADI

Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, yaşanan onca olaylara ve Şişli Kaymakamı Ali Fuat Türkel’in onca uyarılarına rağmen, Şişli’nin tüm mahallelerinde mahalle meclislerini açmaya başlamıştı.

muammer-keskin-emniyet-mudurunu-ayakta-ugurluyor.jpg  

KESKİN, ŞİŞLİ KAYMAKAMI ALİ FUAT TÜRKEL’İ

MAHKEMEYE VERMİŞTİ

Muammer Keskin, mülkü amiri olan Şişli Kaymakamı Ali Fuat Türkel’in verdiği kararı kabul etmeyerek mahkemeye taşımıştı.

Keskin, bununla da yetinmeyip Şişli Kaymakamı’nı İstanbul Valisi’ne şikâyet etmişti.

BEN DEDİM OLDU DİYEN KESKİN’E,

KARŞILAŞACAĞI OLAYLAR ANLATILDI

Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, aldığı hatalı ve yanlış kararlar nedeniyle birtakım sıkıntılar yaşadı. Bu sıkıntılarla da bir türlü baş edemedi.

Keskin’in yaptığı yanlışlar ve aldığı hatalı kararlar nedeniyle de belediye başkanlığında büyük sıkıntılar yaşamaya başladı. Devlette Keskin’in karşısına çıkabilecek birtakım gerçekleri de göstermeye başladı.

KESKİN, ALDIĞI KARARLAR NEDENİYLE KÖŞEYE SIKIŞTI

Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, kredi alabilmek, otoparklarda yaşadığı sıkıntılar ve Şişli Belediyesi’nde yaptığı yanlış ihaleler gibi birçok hataları ve eksiklikleri vardı. Bunları da bir türlü çözemiyor ve aşamıyordu. Ben istedim oldu diyen Keskin, artık ne isterseniz olur der hale geldi.

KESKİN, AK PARTİLİ BAŞKANLARLA

ORTAK PROJELER YAPAR OLDU

Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, iktidara ve devlete tam anlamıyla ters kararlar alırken, Şişli tarihinde hiçbir belediye başkanının gitmediği kadar, AK Partili belediye başkanlarını ziyaret etmeye ve ortak projeler yapmaya başladı.    

muammer-keskin-kagithane-belediye-baskani-meclut-oztekin-recep-tayyip-erdogan-resmi.jpg

KESKİN, EN KISA SÜREDE DE

MAHALLE MECLİSLERİNİ KAPATACAK

Muammer Keskin, Şişli Kaymakamı’nın onca uyarılarına ve soruşturma açarım demesine rağmen mahallelerde açtığı mahalle meclisi evlerini de en kısa sürede kapatacağına kesin gözüyle bakılıyor.

Muammer Keskin’in Nişantaşı’nda yaşanan olayları, yapacağı açıklamaları ve açıklamaların perde arkasını yazmaya devam edeceğiz.

ŞİŞLİ GAZETESİ’NİN “VARAN 2”DEKİ HABERLERİ

  • Nişantaşı’nda yaşanan olayların tüm gerçekleri!
  • Perde arkasındaki kulis bilgileri!
  • Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin’in Nişantaşı’nda yapacağı açıklamalar!

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.