Veliler raketleri kaptı, çocukları hakemlik yaptı

Veliler raketleri kaptı, çocukları hakemlik yaptı

Özel İstinye Ufuk Ortaokulu tarafından düzenlenen Veliler Arası Masa Tenisi Turnuvası’nda bu kez veliler oyuncu çocuklar hakem oldu. Kıran kırana geçen mücadelelerde çocuklarda hem babalarının puanını yazdı hem de hakemlik yaptı.

Okulun spor salonunda gerçekleşen turnuva oldukça çekişmeli geçti. Dereceye giren velilere plaket ve ödüllerini Okul Müdür Yardımcısı Talat Çoban verdi. Talat Çoban, “Hem eğitim-öğretim hem de sosyal etkinlikler alanında başarılı bir okul olduğumuzu göstermek için bu tür organizasyonları  artarak devam edecek" dedi.

 

Toplam 36 velinin katıldığı turnuvada Abdullah Öztürk birinci, Bedirhan Özgüneş ikinci, Suat Eser üçüncü, Fatih Aşık dördüncü oldu. Velilerden Savaş Emir de “Okulumuza çok teşekkür ediyoruz bu organizasyon için, çok güzeldi. 2. dönem  aynı turnuvayı yine istiyoruz. Hatta her yıl düzenlenen Veli Futbol Turnuvası gibi masa tenisinin de artık gelenekselleşmesini istiyoruz” diye konuştu. Kıyasıya geçen mücadeleler sonucunda kazanan yine dostluk ve kardeşlik oldu. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.