Yasak Elma'nın Ender'i Şevval Sam'ın sevgilisi tanıdık çıktı

Yasak Elma'nın Ender'i Şevval Sam'ın sevgilisi tanıdık çıktı

Özel hayatını basından uzak yaşamayı tercih eden Sam, yıllardır müzisyen Sarp Maden ile ilişki yaşıyor.

Uzun zamandır FOX TV'de yayınlanan Yasak Elma dizisinde rol alan Şevval Sam, geçtiğimiz günlere ayaküstü sohbet ettiği basın mensuplarına daha önce koronavirüse yakalandığını öğrendiğini söyledi. Antikor testi yaptırdığını söyleyen Sam, "Ben de Covid-19'a yakalanmış ve hastalığı atlatmışım. Hiç farkında değilim. Allah'tan kimseye bulaştırmamışım. Sürekli test yaptırıyoruz antikorum yüksek çıktı" açıklamasıyla gündeme geldi.

İLİŞKİSİNİ GÖZLERDEN UZAK YAŞIYOR 

Öte yandan Şevval Sam'ın özel hayatıyla ilgili çok fazla bilinmeyen bir gerçek de ortaya çıktı. Şevval Sam, 11 yıldır müzisyen Sarp Maden ile gözlerden uzak aşk yaşıyor. Sevgilisiyle çok fazla görüntü vermeyen Sam, oyunculuğuyla gündeme gelmek istiyor. Sam'ın sevgilisi olduğunu öğrenenler büyük şaşkınlık yaşadı. Sevgilisiyle sosyal medya hesabından da paylaşım yapmayan Sam, en son 2019 yılında sevgilisinin kendisine sarıldığı bir fotoğrafı paylaşmıştı. Şevval Sam, 1993-1999 yılları arasında eski futbolcu Metin Tekin ile evli kalmıştı. Sam'ın bu evlilikten Tarık Emir Tekin adında bir oğlu bulunuyor.

SARP MADEN KİMDİR?

Sarp Maden, 19 Kasım 1968'de İstanbul'da dünyaya geldi. Gitar tekniği ve armoni bilgisiyle, Türkiye'nin önemli gitaristlerinden biri olarak kabul edilen Sarp Maden, özellikle katıldığı birbirinden farklı birçok proje ile tanınıyor. Sarp Maden, 'Quartet Muartet' ismiyle çıkardığı "Dokuz Parça" adlı albümle adından söz ettirmeyi başarmıştı.

"Sarp Maden Quartet" adını verdiği konserler dışında, kaydettiği Latin caz ağırlıklı albümüyle de kitlesini genişletti.

Yasak Elma'nın Ender'i Şevval Sam'ın sevgilisi tanıdık çıktı
Yasak Elma'nın Ender'i Şevval Sam'ın sevgilisi tanıdık çıktı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.