Yedek hücum grubuna sahip olan Beşiktaş

Yedek hücum grubuna sahip olan Beşiktaş

Sadece ön sahanın sol kanadını güçlendirmek istediği anlaşıldı. Edindiğimiz bilgilere göre Nkudu'nun performansının yeterince istikrarlı olmadığını düşünen Beşiktaş teknik ekibi, şimdiden sol kanata takviye için yönetimden talepte bulundu ve bu alandaki o

 

Sadece ön sahanın sol kanadını güçlendirmek istediği anlaşıldı. Edindiğimiz bilgilere göre Nkudu'nun performansının yeterince istikrarlı olmadığını düşünen Beşiktaş teknik ekibi, şimdiden sol kanata takviye için yönetimden talepte bulundu ve bu alandaki oyuncu arayışlarını hızlandırdı. Beşiktaş'ın kaptanlarından Josef de Sousa'nın geleceğine sezon sonunda karar verilecek. Deneyimli oyuncunun sözleşmesi sezon sonunda sona erecek, sakatlıkları ve Ankaragücü karşısında iyi bir performansı yok. Yönetim indirimi bekliyor. Yönetim, maçtan sonra mavibet Joseph'in performansıyla ilgilenecek. Tecrübeli oyuncunun performansının artması halinde yeni sözleşme teklif edilecek. Beşiktaş'ın bitirici arayışlarını sürdürdüğü ve dünyaca ünlü İtalyan defans oyuncusu Bonucci'yi kadrosuna katmayı umduğu söyleniyor. Şenol Güneş'in yardımcısı Bayram Bektaş'ın, İtalyan milli takımının Arnavutluk ile oynadığı maçta deneyimli stoper Bonucci'yi izlediği ve kendisinin alınabileceğini söylediği bildirildi.

Konuyla ilgili  Duhuliye.com'a konuşan Beşiktaş yetkilileri, söylentileri yalanladı.

O dünya standartlarında bir oyuncu. Farklı şekilde izlenen bu tür oyuncular için koruma ekonomisi yoktur. Bonucci ile ilgili herhangi bir çalışma bulunmamaktadır. Hoca Byram'ın Bonucci ile görüşerek yönetime ihbar etmesi asılsızdır. " Kiralık Başkentte iyi bir sezon geçiren futbolcuya Portekiz ekibi Vitoria Guimaraes'ten 2.4 milyon euro'ya teklif geldi. Boyd, Beşiktaş'taki ilk sezonunda sadece bir gol atarak beklentilerin altında kaldı. Siyah-Beyazlılar mavibet giriş daha sonra futbolcuyu Sivasspor'a ödünç verdi. 27 yaşındaki oyuncu, 2020-21 sezonunu 1 golle tamamladı. 2021-2022 sezonunda Çaykur Rizespor'da kiralık olarak forma giyen Tyler Boyd, bu sezon  Beşiktaş formasıyla Premier Lig'de sadece 45 dakika forma giydi. Daha sonra gömleği bir daha hiç görmedi. 92 milyon lira Beşiktaş, Tyler Boyd'a iki sezonluk  2.4 milyon euro borç ödeyecek. 35 maçta 4 gol atan futbolcunun alacağı ücret ise 4.8 milyon euro olacak. Bugünün döviz kurlarında, Boyd'un yaklaşık 92 milyon lirası olacaktı. Şenol Güneş'in ilk  döneminde Beşiktaş Kalesi'ni koruyan 34 yaşındaki Agostor Fabricio,  kulüp arıyor. İspanyol medyasına verdiği röportajda tecrübeli kaleci, Beşiktaş'taki deneyimini anlatırken ilginç bir ifade kullandı. Fabrizio, "Kendimi formda hissediyorum. Yeni bir kulüp arıyorum. Beni yaşadığımı hissettiren bir takım arıyorum.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.