Yeni yıla İtalyan rüzgarı!

Yeni yıla İtalyan rüzgarı!

İtalyan mutfağının otantik lezzetlerini restoran, kafe ve gurme marketi ile Kanyon’da misafirleriyle buluşturan Carluccio’s yeni yılı sürprizlerle karşılıyor.

Sicilyalı Şef Salvatore Bruni’nin hazırladığı özel tariflerin ve malzemelerin yer aldığı yılbaşı paketleri Carluccio’s’un gurme marketinde aralık ayı boyunca İtalyan mutfağı sevenlerin beğenisine sunulacak. 

 
Geleneksel İtalyan lezzetlerinin modern adresi Carluccio’s, yılbaşına özel bir sürpriz yaparak ilk kez otantik lezzetlerinin sırrını misafirleriyle paylaşıyor. Carluccio’s gurme marketinde yer alan malzemelerden oluşan özel yılbaşı paketleri, Sicilyalı Şef Salvatore Bruni’nin tarifleri eşliğinde satışa sunulacak. 
 
Carluccio’s’un yılbaşına özel sürprizi; Cesto Di Capodanno, Confezione  Di Natale ve Scatola Cometa olmak üzere üç farklı paketten oluşuyor. Cestino Di Capodanno paketinde yer alan Salsa Arrabbiata sosu, ona eşlik eden Aceto Balsamico ve Olio al Peperoncino malzemeleriyle hazırlanan Linguine sofraları renklendirirken, Confezione Di Natale paketindeki Pasta al Ferretto, Sugo al Finocchio Selvatico, Aceto Balsamico, Le due Sorelle ile hazırlanan makarnalar farklı tatlar sunuyor. Üçüncü paket olan Scatola Cometa  ise spagettide farklılık arayanlara hitap ediyor. Mürekkep balıklı Spaghetti al Nero Seppia, Pesto Di Pomodori, Polpa Di Pomodoro ve Aceto Balsamico’dan oluşan paketle evde kolaylıkla İtalyan yemekleri hazırlamak mümkün. 
 
Her bir kutuda yer alan malzemelerin yanında verilen Şef Salvatore Bruni’nin sürpriz tarifiyle yeni yılda sofralarda İtalyan rüzgarı esecek. 


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.