Yeni yılınız Ziyade olsun

Yeni yılınız Ziyade olsun

Fasıl eğlencesini modern ve yepyeni bir bakış açısıyla sunan Ziyade Fasıl, Levent ve Suadiye şubelerinde konuklarına ayrıcalıklı bir yılbaşı gecesi yaşatacak. Mikrofonsuz fasıl ekibi, zengin gösteri programı ve özel mönüsü ile Ziyade Fasıl, sizi yılbaşı e

‘Fasıl’ın en eğlenceli hali’ sloganıyla 2005’ten bu yana İstanbul’da seçkin ve güncel fasıl anlayışının temsilcisi olan ZİYADE FASIL, oluşturduğu kaliteli eğlence geleneğini yılbaşı gecesinde de sürdürüyor. İstanbul’un en nezih semtlerinden Levent ve Suadiye’de bulunan ZİYADE FASIL’da yılbaşı gecesi; Türkiye’nin en iyi müzisyenlerinden oluşan fasıl ekibi en eğlenceli ve keyifli eserleri mikrofonsuz seslendiriyor. Türkiye’de ‘Davul Şov’ denildiğinde akla gelen ilk isim Vahdet’in solo performansı, Oryantal Ebru’nun büyüleyici şovu, Romanların renkli dünyalarını kıvrak dansları ile anlatan Roman Show ve 1870’lerden günümüze kadar uzanan duyguların eğlenceli anlatımı olan Kanto ile ZİYADE FASIL konuklarına eğlence dolu yeni yıl gecesi yaşatacak.

31 Aralık 2012 saat: 20:30 serenat solo keman eşliğindeki yeni yıl kokteyli ile başlayan yılbaşı eğlencesi, yeni yılın karşılanmasının ardından DJ performansı ile sabah’ın ilk ışıklarına kadar devam edecek. Bu keyifli geccenin fiyatı ise 270 TL.

YENİ YILINIZ ‘ZİYADE’ OLSUN
Şef Mustafa Alkan tarafından özenle hazırlanan ZİYADE FASIL’ın tüm lezzetleri, damağınızda vazgeçilmezlik yaşatacak kadar iddalı. Mekanın spesiyalleri arasında; Lokum, Pazı Dolma, Ziyade Börek, Ziyade İrmik Helva’nın yanı sıra sadece Ziyade Fasıl’da tadabileceğiniz lezzeti gizemli özel bir meze olan “Baron” bulunuyor.

YILBAŞI ÖZEL MÖNÜSÜ

Başlangıçlar
Üç Silahşorlar (Beyaz Peynir, Söğüş Domates - Salatalık), Pilaki, Panço, Zeytinyağlı Biber Dolma, Zeytinyağlı Kabak, Al Biber Turşusu, Şakşuka, Zeytinyağlı Kereviz, Acılı Ezme, Kara Lahana Salatası, Patlıcan Salatası, Zazaki,Baron...

Salata
Peynir Soslu Mevsim Salata
Ara Sıcaklar
Yaprak Ciğer, Ziyade Special Börek, Pazı Dolma
Ana Yemek
İç Pilavlı Kestaneli Hindi, Özel sos ile marine edilmiş Steak – Tavuk ve Izgara Köfte

Tatlılar
Karışık Tatlı Tabağı (Kaymaklı İncir, Kabak ve Ceviz Tatlısı)
Karışık Meyve Tabağı

İçecekler
Limitsiz Yerli İçki


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.