Yeniköyspor farklı kazandı

Yeniköyspor farklı kazandı

İstanbul Süper Amatör 1. Grup’ta oynanan tehir maçında Yeniköyspor, Zeytinburnu Yıldızsporu 6-0 mağlup etti.

  İki takımın da istekli başladığı mücadelede Yeniköyspor oynadığı iyi oyunla rakibini farklı skorla mağlup etmeyi başardı. Zaman zaman gerginliğin yaşandığı müsabakada 90 dakkika boyunca üstünlüğünü koruyan Yeniköyspor, Z.Yıldızspor ‘u 6-0’lık farkla yenmeyi başardı.

15.dakikasında kaleci Bülent’in uzun topunda Özgür kaleci ile karşı karşıya kaldı. Uzak direğe şutunu atan tecrübeli futbolcu takımını 1-0 öne geçirdi. Baskısını iyice artıran Yeniköyspor 23. dakikada Özgür’ün sağ kanattan ortasında Barış kafa ile skoru 2-0’a getirdi. 29.dakikada Şenol’un sağ kanattan ortasında Yener topu kontrol eder etmez şutunu attı ve skor 3-0 oldu. Bu golden bir dakika sonra sağ kanattan Mert’in ortasında Özgür skoru 4-0’ getirdi. Devre arasına Yeniköyspor 4-0 ‘lık skorla girdi.

İKİNCİ YARIDA İPLER KOPTU

Maça etkisiz başlayan ve bir türlü aradığı golü bulamayan Z.Yıldızspor, 62’inci dakikada Turgay’ın ikinci sarıdan gördüğü kırmızı kartla maça on kişi devam etti. Bu dakikadan sonra baskısını iyice arttıran Yeniköyspor  bulduğu 2 golle rakibini oyundan düşürmeyi başardı. 65.dakikada Şenol ile Volkan arasındaki ikili mücadele sonucu hakem penaltı noktasını gösterdi.Yeniköyspor 65.dakikada Özgür’ün Penaltı golüyle skoru 5-0’a taşıdı. 80.dakikada Barış Can’ın attığı golle perde kapandı ve Yeniköyspor, Zeytinburnusporu 6-0 mağlup etti. Böylece Yeniköyspor maç fazlasıyla grubunda birinciliğe yerleşti. 

 

Yeniköyspor: Bülent, Ertuğrul, Serkan, Emirhan, Barış, Tayfur, Mert, Sezer, Yener, Özgür, Şenol

Zeytinburnu Yıldızspor: Savaş, Volkan, Hakan, Aziz, Hacı, Yunus, Saruhan, Batuhan, Ahmet, Turgay, Oğuzhan

Hakemler: Bayram Başkan, H.Onur Gürel, İ.Emre Arkçı. Haber: Yusuf Demirci

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.