''Yensem ne olur, yenilsem ne olur''

''Yensem ne olur, yenilsem ne olur''

Gülsuyuspor olarak spora daha çok toplumsal bir olgu olarak yaklaştıklarını dile getiren Gülsuyuspor Kulüp Başkanı Behrem Kaçar “Biz burada toplumsal bir meşgale yaratmaya çalışıyoruz. Yenmek, yenilmek önemli değil. Biz sahaya çıkıp mücadele edelim sonu

 
Gülsuyuspor Başkanı Kaçar, Süper Amatör Küme'de ikinci kez mücadale ettiklerini, genç ve deneyimsiz bir takım olmalarının sıkıntısını yaşadıklarını fakat yinede oyuncularının iyi mücadele ettiğini söyledi.Kaçar;Sonuçta bu arenanın ekonomik boyutu bizi aşıyor, kulübün finansmanı tamamen yönetici arkadaşların katkılarıyla dönüyor. Tesislerimiz yapılsın biz kimseden başka bir şey istemiyoruz. Ortada bir proje var fakat hayata geçmedi'' ifadesini kullandı.

''FUTBOL OKULLARINI ÜCRETSİZ YAPIYORUZ”

Kozmopolitik bir yerleşim bölgesinde yaşadıklarını, sporun en çok kendilerine lazım olduğunu kaydeden Kaçar “Kozmopolitik bir mahalleyiz. Spor herkese lazım ama bize daha çok lazım. Futbol okulumuzda da yaklaşık 127 öğrenci var. Futbol okullarını da ücretsiz yapıyoruz. Bizim mahallemiz asgari ücretle çalışan insanların olduğu bir yerleşim birimi. Çocukların bütün sorumluluklarını üzerimize alıyoruz. Mümkün olduğu kadar da çocuklara spor yaptırmaya, kişiliklerini de geliştirmeye çalışıyoruz. Görevimizi de bu şekilde yerine getirmiş oluyoruz''dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.