Yılbaşı gecesinde Lacivert bir İstanbul!

Yılbaşı gecesinde Lacivert bir İstanbul!

2013 Yılbaşı gecesi için yaratıcı ve yenilikçi tarzını İstanbul’un lezzet derinliğiyle birleştiren Lacivert, sevdiklerinizle paylaşacağınız olağandışı bir ziyafet hazırladı.

Lacivert’in Yaratıcı Şefi Hüseyin Ceylan ve ekibi 2013 yılının bu ilk ve özel gecesi için yepyeni bir yaklaşımla benzersiz bir ‘degüstasyon’ menüsü hazırladı.

Lacivert’in 2013 yılbaşı özel menüsü karakterini İstanbul’u İstanbul yapan lezzetlerden alıyor. Gecce şampanya eşliğinde “Buzda taze Ceviz ve Badem eşliğinde Deniz Kestanesi” ile başlıyor. Ekmek çeşitlemeleri eşliğinde özel üretim tereyağı ve peynir üçleme tabağının ardından ‘Deniz ürünleriyle lezzetlendirilmiş Şevket-i Bostan’ geliyor.
Çiçek Pasajı Tabağı yenilebilir çiçekler ve aromalı yeşillikler arasında Lakerda, Tarama, Çiroz,Topik gibi damaklarda İstanbul tadı bırakan birçok lezzeti biraraya getiriyor. Patates çanağında minicik Bozcaada Kalamarı’nın ardından ‘Nar Karsambaç’ ile minik bir ara veriyoruz. 

Ana Yemek olarak çömlekte sekiz saat pişirilmiş, ‘Biberiye, Taş Otu ve Zahter ile lezzetlendirilmiş, Siyez Bulguru ve Kestane ile doldurulmuş Hindi’ yeni yıl coşkusunu yaşatıyor. Tatlıda İstanbul havası Altın Boynuz (Haliç) Çeşitlemesi ile esiyor. Bu baştan çıkarıcı tatlı tabağında üç farklı sürpriz var: Erik Çiri ile doldurulmuş çıtır Milföy üzerinde altın tozu serpilmiş vanilya kreması, Sürprizli Çıtır Kabak ve Bandırma Lorlu Deveci Armudu.

Her yeni yıl başlangıcında olduğu gibi Saatler 24.00’ü vurduğunda ışıl ışıl Rıhtım Keyifi başlıyor; Variller içerisindeki ateş şölenine Barbekü lezzetleri, Beykoz usulü Paça Çorbası ve sıcak şarap eşlik ediyor.

Gece boyunca İstanbul ve dünya müziklerinden seçme yepyeni bir 2013 repertuvarını DJ Canan sizin için çalıyor.

Lacivert, yeni yılın ilk misafirlerine birer şans numarası veriyor ve gece boyunca süren çekilişte şanslı konuklar çok özel hediyeler kazanıyor! Bu muhteşem geccenin fiyatı ise limitsiz yerli içki dahil 300 TL.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.