Yıldız Şilespor, Levent maçı sessiz geçti

Yıldız Şilespor, Levent maçı sessiz geçti

Süper Amatör Küme 2.Grupta oynanan maçta Şile Yıldız ile Levent kozlarını paylaştı. Şile’de oynanan maçta 90 dakika gol sesi çıkmadı. Mücadelede her iki takım adına birer kırmızı kart çıkarken, mücadele oldukça sert bir zeminde oynandı.

 
Karşılaşmanın henüz başında her iki takım da kontrollü oyunu tercih ederken maç yüksek bir tempoyla başladı. 22'inci dakikada savunmada seken topu kaleci Ümit'ten önce davrandı ve topun sahibi oldu. 28'inci dakikada ceza sahası üzerinden Ümit sol ayağıyla etkisiz bir şut çıkardı. Mithat'ın önünde kalan topa Mithat atağını uzattı ama top auta gitti. 41'inci dakikada sağ kanattan Ümit'in ortasında savunma topu kafa ile uzaklaştırdı.Karşılaşmada top bir çok kez sahayı çevreleyen tellerin üzerinden dışarı gidince sahaya bir çok kez top atıldı. Futbolcular ise maç topunu bir türlü beğenmeyince maçın Hakemi oyunu durdurarak, ''maç tek topla oynanacak. Komiserim sizde lütfen sahaya top atmayın. Top dışarı gidince gelmesini bekleyeceğiz'' dedi ve tribündeki taraftarlardan alkış aldı. Maçın ikinci yarısına Leventspor iki oyuncu değişikliği ile başladı. Mithat'ın yerine İlyas, Ceyhun'un yerine de Mesut oyun alanına dahil oldu. 47'inci dakikada sol kanattan Emin'in ortasında kaleci İzzet, topu oyun alanına çevirdi. Mustafa topu bekletmeden kafa ile bir kez daha kaleye göndermek istedi. Ancak yakın mesafede İzzet güzel bir refleksle topu tutmayı başardı. 55'inci dakikada Ragıp'ın sol kanattan ortasında Vedat'ın şutu direğe çarparak oyun alanına döndü. . 90'ıncı dakikada İlyas ile Ahmet girdiği mücadele sonrasında ikisi de yerde kaldı. Maçın Hakemi Ercan'ı dirsek attığı için ihraç etti. İlyas’ı da sarı kartla cezalandırıldı. 90+3.dakikada sol kanattan Muhammet'in kullandığı serbest vuruşta arka direkte Mustafa topu indirmeyi başardı. Altı pasın üzerinde Leventspor’dan kimse olmayınca karşılaşma 0-0 noktalandı.

STAT: Şile

HAKEMLER: Aykut Çakmak, Cüneyt Taner, A.Can Özışık

ŞİLE YILDIZSPOR: İzzet, Sefa, Kad,r, Ercan, Serkan, Mehmet, Ferdi, Vedat, Ragıp, Furkan, Uğur(Dk.63 Yasin)

LEVENTSPOR: Erdoğan, Mustafa, Talip, Ramazan, Emin, Ahmet, Yakup, Ceyhun(Dk.46 Mesut), Ümit(Dk.78 Volkan), Muhammet, Mithat(Dk.46 İlyas)

SARI KARTLAR: Dk.11 Kadir / Dk.30 Mustafa, Dk.30 Talip, Dk.35 Ümit, Dk.38 Emin, Dk.38 Mesut, Dk.38 Erdoğan, Dk.90 İlyas

KIRMIZI KARTLAR: Dk.90 Ercan / Dk.75 Ahmet

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.