Yılmaz'ın da isimlerinin olduğu söyleniyor

Yılmaz'ın da isimlerinin olduğu söyleniyor

İkili Hollanda'nın Haagsbergen kentinde buluştuğunda Haag, yerel halka Ronaldo'yu ayrıldıktan sonra kadroda görmek istediğini, eğer "evet" derse kulübün bir anlaşma yapmaya hazır olduğunu söyledi.

İkili Hollanda'nın Haagsbergen kentinde buluştuğunda Haag, yerel halka Ronaldo'yu ayrıldıktan sonra kadroda görmek istediğini, eğer "evet" derse kulübün bir anlaşma yapmaya hazır olduğunu söyledi. Wout Weghorst teklifi kabul etti ve eşi  hemen Manchester'a gitti, Erik Ten Hag bölgesinde bir ev satın aldı ve hatta taşındı.

Öte yandan Çebi, "Teknik heyet ve yönetimle durumu paylaşayım. Siz de kulübünüzle iletişim kurun" diyerek oyuncularla ilgili konu hakkında yorum betmarlo yapmadı. ve gerekeni yap.'' Cevap verirdi: "Artık işinize konsantre oluyorsunuz. Yarışmalar 9 Ocak Pazartesi günü dünya çapında ve Türkiye'de yapılacak ve çok heyecan var. Bugünkü maç hangi kanalda yayınlanacak?

Beşiktaş  takımı kontrol mü ediyor yoksa takıma baskı mı yapıyor? Rakip kaleye giden yolu bir pasla mı korumaya çalışıyorlar yoksa sadece pas mı veriyorlar? Maalesef bu soruların cevabını  bu oyunda alamadık, şimdi aşağıdaki oyuna bakalım.

Beşiktaş, Dünya Kupası tatilinin ardından üçüncü lig maçına çıkıyor ve evinde aldığı üst üste  ikinci galibiyetle ilk ikinin gerisinde kaldı. Öte yandan Kasımpaşa karşısında kendi sorunlarını çözecek bir adım atamadı. Şenol Güneş, dün gece Josef'in sakatlanmasının ardından Atiba Hutchinson ve Necip Uysal gibi iki muhafazakar orta saha oyuncusunu kullanarak Gaziantep FK'den iki hafta önce ayrıldı. iki 8 numarayı birlikte oynayın: Salih Uçan ve Gedson Fernandes. Önlerinde  aslen  kanat oyuncusu olan Nathan Redmond'u 10 numara olarak kullandı. Bu açıdan oldukça riskli bir hücum merkezi seçtiğini söyleyebiliriz.

Görünüşe göre tek şansları var; yakalamak betmarlo giriş için eksik veya hazırlıksız bir savunma. Nitekim Cenk Tosun'un açılış golünü değerlendirerek rakiplerinin sahada iki kişi bulamamaları üzerine, kötü bir pasın ardından yakaladıkları ani hücum fırsatıyla Kasımpaşa'nın defansını hazırlıksız yakaladılar.

İç saha avantajının sahada da bir avantaj olduğunu iddia etmek zor. Çünkü Kasımpaşa'nın da net gol pozisyonları vardı. Aradaki fark, Beşiktaş kalecileri ve atıcıları daha kaliteli. Bu anlamda Güneş döneminde  olumlu olarak değerlendirebileceğimiz iki ana farkın kendisine eldiveni veren Mert Günok'un güven verici performansı ve daha fazlasını bulmaya başlayan Cenk'in katkısı olduğunu söyleyebiliriz. Süre, skordan sonra.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.