''Yurttaş Gazeteciliği Programı'' başlıyor

''Yurttaş Gazeteciliği Programı'' başlıyor

Bahçeşehir Üniversitesi (BAU), ''Yurttaş Gazeteciliği Programı''nı başlatıyor.

Konuyla ilgili yapılan açıklamaya göre, Bahçeşehir Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi ile Bahçeşehir Üniversitesi Medya İlişkileri Direktörlüğü'nün ortaklaşa düzenlediği, ''Yurttaş Gazeteciliği'' programı 23 Şubat'ta BAU Beşiktaş Kampüsü'nde gerçekleştirilecek.

Gazeteci Hıdır Geviş'in koordinatörlüğündeki programa, medya sektöründe görev yapan yönetici, muhabir ve editörler ile sektöre adım atmak isteyenler katılabilecek.

Programın 10 haftalık eğitimlerini Ertuğrul Özkök, Ahmet Hakan, Leyla Alaton, Erdoğan Aktaş, akademisyenler Emily Bell (Columbia Üniversitesi) ile Le Rainie (MIT) vermesi bekleniyor.

Program koordinatörü Hıdır Geviş, programdaki eğitimlerin temel amaçlarından birinin medya sektörünün dijital teknolojilere entegrasyonuna yardımcı olmak olduğunu kaydetti.

Geviş, medya sektöründe görev yapan yönetici, editör ve muhabirlere yeni bir kapı aralamayı amaçladıklarını anlatarak, ''Artık gazetecilik formasyonuyla donatılmış muhabirlerin karşısında, mobil teknolojilerle donatılmış sade vatandaşlar var. İşte biz medya çalışanlarına, bu yeni ve sonsuz muhabir kaynağından nasıl yararlanacakları konusunda yardımcı olacağız'' değerlendirmesinde bulundu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.