Zambak Yayıncılık'ın hedefi, yıl sonuna kadar bin şube

Zambak Yayıncılık'ın hedefi, yıl sonuna kadar bin şube

Türkiye’de 591 şubesi bulunan Zambak Yayıncılık, 2013 yılında hedefini yüzde 40 artış olarak belirledi.

Bu kapsamda yıl sonuna kadar şube sayısının bine yükseltileceği açıklandı. Zambak Yayıncılık Genel Müdürü Bayram Murat da asıl hedeflerinin matematiksel değil, geometrik olarak büyümek olduğunu söyledi.

1998 yılında 'Hayata hazırlar' sloganıyla yayın hayatına başlayan Zambak Yayıncılık, 2 binden fazla noktada eğitim ve kültür alanında yayıncılık yapıyor. İlköğretim ünite dergileriyle yayın hayatına başladıklarını ifade eden Bayram Murat, “Zambak Yayıncılık ve Eğitim Gereçleri, bünyesinde bulundurduğu 7 marka ile eğitim ve öğretim sektöründe hizmet vermektedir. Son 6 yılda gerçekleştirdiğimiz ciro ile bayi sayımızı 6 kat büyüttük. 2013 yılında büyüme hedefimizle 591 olan bayi ağımızı yüzde 40 genişleterek bin bayiye ulaşmayı hedefliyoruz. Asıl hedefimiz matematiksel değil geometrik olarak büyümek.” dedi.

Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın 2012 yılındaki verilerine göre piyasadaki bandrollerin üçte birinin kendilerinde olduğunu söyleyen Murat, e-kitap uygulamasında da yüzde 227 büyüklerini söyledi. Murat açıklamasını şöyle sürdürdü “Bayilerimiz entegre iletişim modeli ve işletmeden tüketiciye(B2C) yatırımlarıyla sürekli iletişim halindeyiz. Holospot ve karekod uygulamalarıyla bayilik sınırlarını takip etmekteyiz. Bayilerimize güçlü bir pazarlama ekibi ile sahada destek veriyoruz. Bayilerimizin eğitimi, hedefleri, konumu sürekli takip ediliyor. Bu çalışmalarla piyasadaki bandrollerin üçte biri bizim oldu. Ayrıca, Zambak Yayın Grubu E- Kitap sayısı 2011 yılında bin 110 iken, 2012 yılında yüzde 227 artarak 250'ye yükseldi.”
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.