Zorlukların üstesinden gelmek için mümkün olan her şeyi yapacağız

Zorlukların üstesinden gelmek için mümkün olan her şeyi yapacağız

Geçen ay Ballon d'Or'u Fransız Real Madrid'in yıldızı Karim Benzema kazandı. Benzema, kariyerinde ilk kez, 24 yıl sonra ilk kez Ballon d'Or'u kazandı.

 

Geçen ay Ballon d'Or'u Fransız Real Madrid'in yıldızı Karim Benzema kazandı. Benzema, kariyerinde ilk kez, 24 yıl sonra ilk kez Ballon d'Or'u kazandı. Fransa'da son Dünya Kupası şampiyonu N'Golo Kante, Paul Pogba, Presnell Kimpembe ve Christopher Nkunku da sakatlıkları nedeniyle Katar'da forma giyemeyecekler. Beşiktaş geçiş transfer döneminde köklü kadro değişikliğine gidecek... Teknik Direktör Şenol Güneş'in talepleri doğrultusunda kadroda 4 takviye yapılması bekleniyor. Programda sağdan 2 defans, 1 sol bek ve 1 takviye yer alıyor ve adaylar bu aşamada belirlendi. Şenol Güneş liderliğindeki Beşiktaş futbol takım köklü bir kadro değişikliğine vbet hazırlanıyor.  4 takviye ağırlıklı olarak siyah ve beyazı hedefliyor. Belirlenen pozisyonlar için adaylar da açıklandı.Blackhawks'ta teknik direktör Şenol Güneş, Süper Lig için verilen Dünya Kupası tatilinin ardından takıma 9 gün izin verdi. Oyuncuların tamamına yakını yurtdışında tatil yaparken, Güneş İstanbul'dan ayrılmadı. Tecrübeli hoca, ekibiyle birlikte çalışmalarına devam ediyor.

Dünya Kupası tatili nedeniyle 9 gün sahalardan uzak kalacak olan Beşiktaş'ta perşembe günü çalışmalar başlayacak. Takımın ay sonuna kadar İstanbul'daki maç hazırlıklarına devam etmesi ve ardından Antalya kampında  ikinci lig hazırlıklarına devam etmesi bekleniyor. Siyah-Beyazlılar, ara transfer döneminde bazı önemli kadro değişiklikleri vbet giriş yapacak. Teknik direktör Şenol Güneş'in isteği doğrultusunda takımın 4 kişi güçlendirilmesi planlanıyor. Programda ; 2 arka, 1 sol arka, 1 sağ kanat takviyesi! Stoperde Çağlar Söyüncü ve Bruno Martins Indi'nin isimlerine bakan yönetim, sol bekte Enzo Diaz'la da  ilgileniyor. Kara Kartallar, Hakim Ziyech ile hücum hattının sınırlarını zorlamaya hazır Valerian Ismail sezona başlıyor, Senor Güneş'in başına geçtikten sonra yeniden gruplaşma düğmesine bastı. Yönetim, deneyimli teknisyen ihtiyacına bağlı olarak geçiş döneminde 4 yeni takviye yetiştirmeyi planlamaktadır. Tyler Boyd ile yollarını ayıran Beşiktaş'ın, Wellington'ın tavsiyesi üzerine Montero'ya kiralık olarak katılacak olan Utku Yuvakuran'ı devre arasında sahaya sürmesi bekleniyor. Kara Kartallar bu hamlelerle yurt dışı sınırlarında ve bütçelerinde yer açacak, hedefler koyacak

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.