Zülays’ın 2021 yılı genç ferace modelleri!

Zülays’ın 2021 yılı genç ferace modelleri!

Anadolu’nun geleneksel kıyafetlerinden biri olan feracelerin tarihi çok eskilere dayanır. İşte Zülays’ın 2021 yılı genç ferace modelleri.

Anadolu’nun geleneksel kıyafetlerinden biri olan feracelerin tarihi çok eskilere dayanır. Osmanlı döneminden beri kadınlarca kullanılan feraceler, günümüzde halen tesettürlü hanımlar için şık ve pratik bir dış giyim ürünü olmaya devam ediyor. Feracelerin tesettürlü kadınlar için en büyük avantajı çok konforlu olması ve basit şekilde giyilmesi.

Ferace çeşitleri bedeni tamamen kapatarak sarıp hatları gizleyebildikleri için tesettür giyimin vazgeçilmez parçaları. Fakat ferace modelleri genç hanımların zevkine ve tarzına göre üretilmiyor. Genellikle piyasada bol kesim ve dökümlü modeller ile siyah, kahverengi, koyu yeşil ve lacivert gibi renklerde üretilen feracelerdeki çeşitlilik oldukça az. Genç tesettürlü hanımların istek ve ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak muhafazakâr giyime yeni bir soluk getiren Zülays ise piyasadaki bu boşluğun farkına vararak genç ferace çeşitlerini koleksiyonuna eklemiş durumda.

zulays-in-2021-yili-genc-ferace-modelleri1.jpg

Zülays’ın ferace genç modelleri zarafeti ön plana çıkarırken her yaştan tesettürlü hanımın zevkine de hitap ediyor. 2021 yılının en tarz genç farece çeşitleri üretimine imza atan Zülays, bu yıl da çok moda olacak uçları büzgülü ve cepkenli modellerini tesettürlü hanımlara sunuyor. Zülays cepkenli genç ferace modeli hâkim yakası, yakadaki detayı ve ön cepleriyle çok şık.

Etamin kumaştan yapılan bu ferace modeli boydan fermuarıyla pratik şekilde giyilip çıkartılabiliyor.  Doğal pamuklu kumaşlardan biri olan etamin, yıkanabilir olması ve dayanıklılığı ile bilinir. Zülays’ın cepkenli etamin kumaş feraceleri de uzun süre kullanabileceğiniz, modeli asla eskimeyecek ürünler. Astarsız olan ve mevsimlik kumaştan Zülays tarafından üretilen ucu büzgülü genç ferace modelleri ise spor kıyafetlerle bile çok yakışacak bir kesime sahip.

Katlanabilen kolları ile spor tarza daha yakın bir model olan ucu büzgülü feraceler 36 bedenden 48 bedene kadar her kadın için uygun. Ucu büzgülü modeller mevsimlik kumaşlardan üretildiği için soğuk aylarda içlerine giyilecek kalın kazaklar ve yünlü gömleklerle kullanılabildiği gibi yaz ve bahar aylarında da rahatlıkla giyilebilir.

zulays-in-2021-yili-genc-ferace-modelleri2.jpg

Zülays ferace modelleri genç hanımlara farklı renk seçenekleri de sunuyor. Feracelerde iç göstermediği düşünülerek çoğunlukla koyu renkler seçiliyor. Zülays’ın astarsız olmasına rağmen iç göstermeyen özel kumaşları sayesinde feracelerinde pastel ve canlı birçok renk seçeneği bulunuyor.

Siyah ve lacivert gibi klasik renklerin yanında Zülays genç ferace modelleri koyu renklerde yeşil ve petrol tercihlerini sunarken açık renk feraceler ise vizon, açık mint ve gülkurusu renklere sahip. Gençliğin enerjisini yansıtan mürdüm ve indigo mavisi de Zülays’ın 2021 genç ferace modelleri arasında. https://www.zulays.com/feraceler linkinden tüm ürünleri inceleyebilirsiniz!

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.