12 bebeği Ayşe Naz oldu

12 bebeği Ayşe Naz oldu

Tüm dünyayı saran 12.12.12 çılgınlığına 9 aydır bebeklerini kucaklarına almak için bekleyen Mehmet Faruk-Sema Bostancı çifti de katıldı. Doğum için özel bir tarih olan 12.12.12'yi seçen çift, saat 12.12'de doğan bebeklerine Ayşe Naz adını verdi.

Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de 12.12.12 çılgınlığı yaşanıyor. Özel bir tarih olarak görülen 12 Aralık 2012'de evlenenler, doğum yapanlar, evlenme teklifi edenler, hayatlarının unutulmaz anlarını daha da unutulmaz kılmaya çalışıyor. İşte bunlardan biri de Mehmet Faruk-Sema Bostancı çifti. 9 aydır bebeklerini kucaklarına almak için bekleyen çift, 12 Aralık 2012'yi bebekleri için doğum tarihi olarak seçti. Ümraniye'de bulunan Hisar Intercontinental Hospital'de saat 12.12'de bir kız çocuğu sahibi olan çift, minik kızlarına Ayşe Naz adını verdi. Tarih olarak 12 Aralık 2012'yi seçen çift, doğum saatini de 12.12 olarak belirleyerek bu özel tarihe ayrı bir özellik kattı. 3 kilo 450 gram ağırlığında ve 50 cm boyunda dünyaya gelen Ayşe Naz'ı kucağına alan anne Sema Bostancı, tarihin tamamen tesadüf olarak gerçekleştiğini ifade ederek, "Bu tarih olur mu acaba" diye düşünüyorduk. Bu tarihe denk gelmesi çok güzel oldu. Saat olarak da 12.12. Artık 12 uğurlu sayımız oldu. İnşallah bahtı da, şansıda güzel olur" şeklinde konuştu. 

Ayşe Naz'ın bu tarihte doğmasının kızı için bir şans olduğunu düşünen Bostancı, "2012 benim için çok iyi geçti. 12'de kızımın uğurlu sayısı olacak herhalde. Adını da Ayşe Naz koyduk. Sanırım nazlı bir bebek olacak" dedi. 

Baba Mehmet Faruk Bostancı ise doğum tarihi yaklaştığında bu tarihi seçtiklerini ifade ederek, "Sezaryen olması gerekiyordu. Bizde bu tarihi seçtik. Saati de 12.12'ye ayarladık. Komple 12.12.12 yaptık yani. Hastanede doğum saati planlanırken çok bir zorlanma olmadı. Planlayarak bu tarih ve saatte eşimin doğum yapmasını sağladık. Aslında pek böyle sayılara inancımız yok. Ancak güzel ve unutulmaz bir tarih olsun istedik ve bu tarihte doğum gerçekleşti" dedi. 

Babalık duygusunun çok değişik olduğunu dile getiren Bostancı "Ağlamamak için kendini zor tutuyorsun. Çok güzel bir sahne. Allah olmayan herkese nasip etsin" şeklinde konuştu. -

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.