2 kişinin öldüğü yangın amatör kamerada!

2 kişinin öldüğü yangın amatör kamerada!

Edinilen bilgiye göre yangın saat 20.00 sıralarında Beşiktaş Arnavutköy Sahili'nde Blacksea isimli yatta bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı.

Yangını gören vatandaşlar durumu itfaiye ekiplerine haber verdi. Ancak yatın açıkta olması nedeniyle kıyı emniyeti ekipleri de olay yerine çağırıldı. 2 söndüren gemisi ile 2 itfaiye aracı yangına müdahale etti.

LÜKS YATTA YANGIN

Yaklaşık yarım saat süren çalışmaların ardından yangın söndürüldü. Yangının ardından yata çıkan itfaiye ekipleri büyük bir şok yaşadı. Yangının söndürülmesinin ardından yat içerisinde 26 yaşındaki Ali Aydın Arpacı ile yanında bulunan kız arkadaşı 20 yaşındaki Merve Günay yanmış cesetlerine ulaşıldı.

YANGIN KAMERADA

Öte yandan iki kişinin can verdiği yangın amatör kamera tarafından da saniye saniye görüntülendi. Görüntülerde açıkta yanan yata itfaiye ve söndüren gemilerinin müdahalesi görülüyor. Yangının söndürülmesinin ardından yat içerisinde 26 yaşındaki Ali Aydın Arpacı ile yanında bulunan kız arkadaşı 20 yaşındaki Merve Günay yanmış cesetlerine ulaşıldı. Polisin yatta yaptığı olay yeri incelemesinin ardından 2 kişinin cesedi cenaze aracı ile Adli Tıp Kurumu'na götürüldü

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.