Adnan Şenses: Haberi duyunca dilim tutuldu

Adnan Şenses: Haberi duyunca dilim tutuldu

Müslüm Gürses'in hayatını kaybettiği yönünde haberler üzerine, Gürses'in sanatçı dostları hastaneye akın etti. Ziyarete gelenlerden Adnan Şenses, "Haberi duyunca dilim tutuldu. Sağlık durumu iyiye gidiyor diye biliyorduk. Konuşacak kelime bulamıyorum." de

Müslüm Gürses'in durumuna ilişkin haberler üzerine sevenleri tedavi gördüğü hastaneye akın etti. Sezen Aksu, Ferdi Tayfur ve Orhan Gencebay'ın ardından Adnan Şenses, Şahin Özer gibi isimler de Gürses'i ziyarete geldi.

Sanatçı Adnan Şenses, haberi duyduğunda yaşadığı üzüntüyü dile getirdi. Şenses, " Haberi duyunca dilim tutuldu. Sağlık durumu iyiye gidiyor diye biliyorduk. Birden bu haberi duyunca yıkıldım. Hocalarımızın söyleyeceklerini merak ediyorum. Hayati tehlikesinin devam ettiğini biliyoruz. Dualarımız onunla beraber. Bu aralar o kadar çok fire verdik ki; Mehmet Ali Birand, Berkant, bir sürü insanımızı kaybettik. Konuşacak kelime bulamıyorum. Allah onu bize bağışlasın.” dedi.

Yapımcı Şahin Özer ise ziyaretinin ardından doktorlardan aldığı bilgileri paylaştı. Özer hastane çıkışı şunları söyledi: “Müslüm Gürses’in sağlıklı günlerine döndürülmesi için çaba harcanıyor. Daha önce ki kötü alışkanlıkların vermiş olduğu birçok unsur hastane de ortaya çıktı. Hastanenin tüm çabasıyla çalıştığına eminim. Ben Müslüm Baba’nın dostlarına dua etmelerini istiyorum. Doktorlarımız 1 kaç gün daha bizlerle beraber olabileceğini söylediler. Hatta hanımefendinin bugün elini tuttuğunu saçını okşadığını ve gözleriyle seni anlıyorum diyerek işaret verdiğini biliyorum. Herkesden dua bekliyoruz.Çok umutlu değiliz. İnşallah umudumuz tükenmez.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.