AGİD’ten İTO Başkanı Çağlar’a ziyaret

AGİD’ten İTO Başkanı Çağlar’a ziyaret

Adıyaman Genç İşadamları Derneği (AGİD) İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanlığına seçilen İbrahim Çağlar’ı ziyaret etti. Çağlar, Adıyamanlıların son yıllarda başta tekstil olmak üzere iş dünyasında önemli mesafe kaydettiğini ve çıtayı yükselttiklerini bel

İTO’nun Sirkeci’de bulunan merkezinde gerçekleştirilen ziyarette, İTO Başkanı İbrahim Çağlar AGİD Yönetim kurulu üyeleriyle yakından ilgilendi. Birçok ile ziyaret gerçekleştirdiğini ancak Adıyaman’a gitme fırsatı bulamadığını belirten Çağlar, “Adıyamanlıların ticarette son yıllarda ilerlediklerini, gelişmelere ayak uydurduklarını görüyoruz. Özellikle tekstilde önemli bir çıta yakaladılar. İTO’nun yönetimi ve komisyonlarında birçok Adıyamanlı işadamı yer almaktadır. 1882 yılında kurulan İTO, üyeleri ile bütünleşerek, eksilmez bir heyecan ve şevkle sürdürdüğü hizmet yolculuğuna devam etmektedir. Türkiye’nin ve üyelerinin; uluslararası ticaretten daha fazla pay alan, küresel boyutlardaki siyasi ve ekonomik oluşumları kendi yararı doğrultusunda yönlendirebilin bölgesel bir güç olmasına katkıda bulunma vizyonuyla hareket etmektedir. Bunun yanı sıra, sosyal projelerde de önemli hizmetler gerçekleştirmiştir. Sadece İstanbul’da değil Türkiye’nin birçok bölgesinde okullar kazandırmıştır. Anadolu’nun illerinde gerçekleştirdiğimiz toplantılarımızdan birini Adıyaman’da gerçekleştirebiliriz. Adıyaman’ı en kısa zamanda ziyaret etmek ve güzelliklerini görmek istiyorum” dedi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Çağlar AGİD’e başarılar diledi.

AGİD Başkanı Ahmet Ural da çalışmaları ve faaliyetleri hakkında bilgi vererek; “ Girişimci arkadaşlarımızla birlikte bugüne kadar birçok önemli panel ve konferans düzenledik. İş dünyasının önemli isimlerini ağırladık. Her yıl geleneksel olarak ‘Yılın İşadamı ve Yılın Genç Girişimcisi’ ödül töreni düzenledik. Sosyal sorumluluk gereği değişik yardım kampanyaları düzenledik. Önümüzdeki aylarda İTO, İTÜCÜ ve Bağcılar Belediyesi işbirliğiyle ‘Kentsel Dönüşüm’ sempozyumu düzenleyeceğiz. İTO Başkanı İbrahim Çağlar’a bize göstermiş olduğu yakın ilgiden ve destekten dolayı teşekkür ediyorum. Çünkü kendilerin Adıyamanlılara karşı her zaman ayrı bir sevgisi ve ilgisi olmuştur” dedi.

Bir saat süren görüşmenin ardından AGİD Başkanı Ahmet Ural, desteklerinden dolayı İTO Başkanı İbrahim Çağlar’a plaket takdim etti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.