Akgün, esnafa ruhsatlarını kendi eliyle verdi

Akgün, esnafa ruhsatlarını kendi eliyle verdi

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Büyükçekmece’de yeni işyeri açan esnafları ziyaret ederek, ruhsatlarını bizzat kendi eliyle teslim etti.

Büyükçekmece Belediyesi olarak yıllardan beri esnafın yeni bir iş yeri açmasını sevinçle karşıladığını belirten Başkan Akgün, “Yeni bir iş yerinin açılması ve bu işyerinde iki veya üç kişinin çalışması, ailesine bakması, ekonomiye katkı sağlaması çok önemli bir olaydır” dedi. Kendisinin de esnaf bir aileden geldiğini dile getiren Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, iş yeri açan esnafların ruhsatlarını bizzat kendisinin fırsat buldukça kendi eli ile teslim ettiğini belirtti.
19 Mayıs Mahallesinde Bakkal dükkanı açan Tokay Akgün’ü  de ziyaret ederek ruhsatını veren Başkan Akgün;  “Biz 20 yıldan bu yana vatandaşımızın ayağına ruhsatını götürüp teslim ediyoruz. Bugünde 4 yerin ruhsatını kendi elimle teslim ettim. Tokay kardeşimiz eskiden burada var olan bakkal dükkanını teslim alarak pırıl pırıl bir dükkan haline getirmiş. Allah kendisine bol kazançlar versin” şeklinde konuştu.

19 Mayıs Mahallesinden sonra Cengiz Topel Caddesi üzerinde bulunan Portakal Spor Salonunu ziyaret eden Akgün, iş yeri sahibi Songül Yılmaz Kahraman’a ruhsatını teslim etti. Spor salonuna gelen bayanlarla bir süre sohbet eden Başkan Akgün, ardından Cengiz Topel Caddesi üzerinde ki esnafları ziyaret ederek, hayırlı işler diledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.