Alfons Groenendijk: Hakem VAR'a gitme gereği duymadı

Alfons Groenendijk: Hakem VAR'a gitme gereği duymadı

Alfons Groenendijk: Hakem VAR'a gitme gereği duymadı

 

Antalyaspor'un Fraport TAV Teknik Sorumlusu Alfons Groenendijk, Trabzonspor maçı sonrası yaptığı açıklamada, takımının maçtan çıkaracağı derslerle ve olumlu notlarla Antalya'ya döneceğini söyledi. Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında 2-0 kaybedilen maçta takımın ilk yarı performansından memnun olmadığını belirten Groenendijk, özellikle oyun kurulumunda kötü organizasyonlara dikkat çekti. Erken uzun toplara yönelmelerinin rakiplerinin işini kolaylaştırdığını ve fiziksel üstünlüğü olan oyuncuların 3. bölgede olmadığını da ifade etti.

Rakibin ilk yarıda üstünlük kurduğunu ve pozisyonlar bulduğunu belirten teknik sorumlu, devre arasında oyuncularına yapmaları gerekenleri ilettiğini ve ikinci yarıda daha iyi bir performans sergilediklerini söyledi. Oyuncularının verdiği reaksiyonla maçta kaldıklarını ve beraberlik için gol atabilecekleri pozisyonlarının olduğunu da ekledi. Ancak VAR'a gitmeyen bir penaltı pozisyonu ve son dakikada gelen golle maçı kaybettiklerini belirtti. bahis siteleriGroenendijk, takımının iyi oynadığını ve olumlu şeyler çıkarmaları gerektiğini düşündüğünü ifade etti. Gaziantepspor maçına hazırlanacaklarını ve 3 puan parolasıyla sahaya çıkacaklarını söyleyen teknik sorumlu, kazanmaları gereken bir maç olduğunu belirtti. Antalyaspor olarak maçtan çıkaracakları derslerle ve olumlu notlarla Antalya'ya döneceklerini sözlerine ekledi.

Antalyaspor'un teknik sorumlusu Groenendijk, maç sonunda basın mensuplarına yaptığı açıklamada, takımının performansını değerlendirdi. Maçın ilk yarısında kötü bir oyun sergilediklerini belirten Groenendijk, takımın oyun kurulumunda kötü organizasyonlar yaptıklarını söyledi. Takımın erken uzun toplara yöneldiğini ve bu nedenle rakibin işini kolaylaştırdığını ifade eden teknik sorumlu, rakiplerinin fiziksel üstünlüğü olan oyuncuların 3. bölgede olmamasını da eleştirdi.

 

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.