Ali Adnan Aslan ve Emir Sarıgül serbest bırakıldı

Ali Adnan Aslan ve Emir Sarıgül serbest bırakıldı

Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü’nün eski Koordinatör Başkan Yardımcısı Emir Sarıgül ve Sarıgül Ailesi ile kavgadan sonra İnönü’nün transfer ettiği danışmanı Ali Adnan Aslan savcılık tarafından ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldı.

Şişli Belediyesi Başkan Yardımcısı Cemil Candaş’ı öldürülmesi olayından sonra Emir Sarıgül ve Ali Adnan Aslan savcılık tarafından ifadeleri alınınca da bu olayla ilgilendirilmişlerdi. Ama savcının serbest bırakmasından sonra ve yaptıkları açıklamalarda olay farklı bir boyuta taşındı.

CEMİL CANDAŞ’A KİMSE SAHİP ÇIKMAMIŞTI

Cemil Candaş öldürülmeden önce tehdit aldığı gerekçesi ile üç defa ayrı ayrı savcılığa suç duyurusunda bulunmuştu. Buna rağmen ne savcılarımız ne de Hayri İnönü Cemil Candaş’a bir önlem almamış ve çözüm üretmemişlerdi. Cemil Candaş’ın ölümü adeta geliyorum demişti. O gün önlem almayanlar bu gün Cemil Candaş’ın savunucuları olmuştu.

İşte gündem yaratan Ali Adnan Aslan ve Emir Sarıgül’ün açıklamaları:

ALİ ADNAN ASLAN;  “BİLGİME BAŞVURULDU”

Ali Adnan Aslan; Şişli Gazetesi olarak Cemil Candaş’ın öldürülmesi olayı ile ilgili gözaltına alındı haberimizden sonra gazetemizin Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Tekin’i arayarak olayla ilgili yanlış anlaşılmaların olduğunu söyledi.

“SORUŞTURMA CİNAYETLE İLGİLİ DEĞİL”

İnönü’nün eski danışmanı Ali Adnan Aslan; kendisinin Cemil Candaş’ın öldürülmesi olayı ile ilgili değil bir işadamının verdiği ifade üzerine savcılığın bilgisine başvurulmak üzere davet ettiğini ifade etti.

Ali Adnan Aslan; İnönü ile Sarıgül kavgasından sonra İnönü tarafından belediyenin en etkili isimi yapılmıştı. Sonradan Ali Adnan Aslan; Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü’nün rüşvet aldığını gözümle gördüm demesi ile de gündeme gelmişti. Bu konu ile ilgili de mahkemelere de birçok belge ve bilgi vermişti.

SARIGÜL DE SOSYAL MEDYA HESABINDAN AÇIKLAMA YAPTI

Savcılık tarafından aranan Emir Sarıgül de ifadesini vererek serbest bırakıldı. Emir Sarıgül’de kendi sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı.  

EMİR SARIGÜL’ÜN FACEBOOK’TAN AÇIKLAMASI

Sevgili Dostlarım;

Hepinizin malumudur. Dün akşam itibari ile muhayyile edilerek asılsız iftiralara maruz bırakıldım.

Şunu belirtmek isterim ki; almış olduğum eğitim ve ahlak anlayışım haksızlığın ve hukuksuzluğun hiçbir zaman dışına çıkmamıştır.

Çıkan haberlerin menfur saldırı sonucu kaybettiğimiz Şişli Belediye Başkan Yardımcımız Merhum Cemil Candaş’ın davasıyla ilgisi yoktur. Yürütülmekte olan başka bir davayla ilgili Sn.Savcımız ifademize başvurdu. Alnım ak bir şekilde adliyeden ayrıldım.

Adaletin temsilcisi savcımıza, koruyucusu emniyet teşkilatımıza hakkaniyetlerinden ötürü teşekkür ederim. Adaletli gönüllerde iftiraya uğradığımız bir kez daha tescillenmiştir.      

Desteğinize sonsuz teşekkür ederim.

TEKİN “GİZLİLİK KARARINDAN SONRA DA BEN KONUŞACAĞIM”

Şişli Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Tekin şu an itibari ile Cemil Candaş soruşturmasında gizlilik kararının olduğunu, dolayısıyla da kanunen haber yapılamadığını ifade etti.

Bu gizlilik kararından sonra tüm Türkiye’yi ayağa kaldıracak belgelerle kamuoyuna Şişli Belediyesi’nde yaşanan sansasyonları, İnönü ile Sarıgül arasındaki ittifakları, yaşanan olayların gerçek nedenlerini ve Şişli’de oynanan tiyatronun perde arkasını paylaşacağını söyledi.

Olayın daha ayrıntılarını savcılığın koyduğu gizlilik kararından sonra tüm kamuoyu ile paylaşacağız. Ama yaşan o kadar olay içerisinden sadece biri bile olayın vahametini ortaya koyuyor.  

ŞİŞLİ BELEDİYESİ’NDE YİNE SİLAHLAR KONUŞMUŞTU

AMA BİRİLERİ BU OLAYI ÖRT PAS ETMİŞLERDİ

Şişli Belediyesi’nin içerisinde yine bir imar olayı ile ilgili yine belediyenin içerisinde birileri silahla ateş etmişti. Ama olay derhal kapatılmıştı. Şişli Belediyesi’nden ne bir şikâyetçi vardı ne de birileri de suç duyurusu yapmamıştı. Yani birileri bu olayı ört pas etmişti.

İşte o günlerde Şişli Gazetesi olarak Şişli Belediyesi’nde daha büyük olayların olacağının haberini yapmıştık. Haberimizin üzerinden çok geçmeden de bu menfur saldırı gerçekleşti. Yani Cemil Candaş’ın öldürülmesi olayı adeta göz göre gerçekleşmiş oldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.