Ali Kırca 'Vakitsiz Şarkılar'la Maltepe'deydi

Ali Kırca 'Vakitsiz Şarkılar'la Maltepe'deydi

Maltepe Belediyesi tarafından düzenlenen “Söz uçar yazı kalır” söyleşi ve imza günlerinin konuğu usta televizyoncu ve yazar Ali Kırca, Maltepelilerle bir araya geldi.

Maltepe Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin’in ev sahipliğinde Türkan Saylan Kültür Merkezi’nde gerçekleşen imza gününde Kırca, Maltepe Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin’e ve ekibine aldığı davetten ötürü teşekkür ederek Maltepe’de olmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade etti.

Geçtiğimiz günlerde kaybettiğimiz usta gazeteci Mehmet Ali Birand’ı anarak sözlerine başlayan Kırca, “Ölüm haberi geldiğinde haber saati girmek üzereydi. Haberi verirken, içimden geldiği gibi, tüm samimiyetimle ‘kendimi çok yalnız hissediyorum’ demiştim. Aynı zor yıllardan geçip gelen iki insandan birinin gitmiş olması, yalnızlık duygusunu kaçınılmaz kılıyor. Bugün de aynı hissi taşıyorum. Herkesin dışarıdan fark edilmeyen, içeride kanayıp duran vakitsiz şarkıları vardır. Aslında bu ülke şarkıları yarım kalmış insanların hikayeleriyle doludur baştan başa. Tam da bu hisler ışığında Vakitsiz Şarkılar’ı kaleme aldım” dedi. Bayramlık iskarpinlerin sembolize ettiği çocukluk yıllarının ilk temiz hayallerinden yola çıkarak hazırladığı sunumları sinevizyon gösterileri eşliğinde okurlarıyla paylaşan Ali Kırca, özel yaşamından ve meslek serüveninden kesitlerle samimi itiraflarda bulundu.

Kırca’ya Maltepe Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin tarafından çiçek ve Maltepe’nin sembolü Bakireler Anıtı plaketi takdim edildi.

Söyleşi sonrasında Ali Kırca, beşinci kitabı Vakitsiz Şarkılar’ı sevenleri için imzaladı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.