Altın Plak ödüllü sanatçı Ömer Topçu, ‘Seni Almadan’ için kolları sıvadı!

Altın Plak ödüllü sanatçı Ömer Topçu, ‘Seni Almadan’ için kolları sıvadı!

Altın Plak ödüllü Şişlili sanatçı Ömer Topçu, imaj değişikliği ile birlikte çıkış parçası olan ‘Seni Almadan’ için kolları sıvadı. 

2018 yılında "Oh Olsun" ile çıkış yaparak hayatımıza giren Ömer Topçu Altın Plak ödülünü aldıktan sonra 2020 yılında "Sen Normal Değilsin" parçası ile Altın Kalite ödülü sahibi oldu.

Yeni albüm hazırlığında olan sanatçı albümün çıkış parçası olan "Seni Almadan" için kolları sıvadı. Bu arada imaj değişikliğine giden sanatçının yeni albümü sevenleri tarafından merakla bekleniyor.

ÖMER TOPÇU KİMDİR?

12.02.1988 İstanbul / Şişli doğumlu sanatçı Ömer Topçu lise eğitimini tamamladıktan sonra çeşitli şehir ve mekânlarda sahne aldı. 15 yılı aşkın profesyonel anlamda sahne alan sanatçı 2013 yılında katıldığı O Ses Türkiye yarışmasında "Geçmiyor Günler" isimli parça ile gerçekleştirdiği performans sayesinde dikkatleri üzerine çekti.

Akabinde Demet Akalın'ın vokali olarak 6 yıl boyunca sahne aldı. 2018 yılında kariyerinin ilk çalışması olan "Oh Olsun" isimli single çalışması ile çıkış yaptı. "Oh Olsun" yılın şarkısı seçilerek sanatçıya altın plak ödülünü getirdi.

Kariyer hayatına solo olarak devam eden sanatçı Dayanamam, Dertli Dertli, Dünya Kahpe, Masal, Sen Normal Değilsin gibi parçalarını sevenleriyle paylaştı.

2020 yılında "Sen Normal Değilsin" en iyi erkek pop sanatçısı kategorisinde Altın Kalite Ödülüne sahip oldu. 2021 yılında yeni albüm çıkartmaya hazırlanan sanatçı, sosyal sorumluluk projelerinde yer almakla birlikte aktif olarak üretmeye ve sahne almaya devam etmektedir.

ÖDÜLLER

2018 - Altın Plak (Oh Olsun)

2020- Altın Kalite Ödülleri- En İyi Erkek Pop Sanatçısı (Sen Normal Değilsin)

PARÇALAR:

2018-Oh Olsun

2018-Dayanamam

2019-Dertli Dertli

2020-Dünya Kahpe Maxi Single

2020-Masal

2020-Sen Normal Değilsin

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.