Ana Maria Markovic ağır bir sakatlık geçirdi

Ana Maria Markovic ağır bir sakatlık geçirdi

Ana Maria Markovic ağır bir sakatlık geçirdi

 

Hırvatistan milli takımında da forma giyen Markoviç'in Instagram'da 2,4 milyon takipçisi bulunuyor. Futbol kariyerine Zürih'te başlayan Ana Maria Markoviç, 2019 yılında Grasshopper'a transfer oldu. 22 yaşındaki güzel sporcu şu ana kadar 4 kez Hırvat milli takımının formasını giydi.

 Ana Maria Markovic, Mart ayında Cristiano Ronaldo hakkında çarpıcı bir itirafta bulundu. 22 yaşındaki yakışıklı sporcu, 7 numaralı formayı seçme sebebinin Cristiano Ronaldo'nun 7 numaralı forması olduğunu açıkladı.

 Ana Maria Markovic, Cristiano Ronaldo hakkında inanılmaz açıklamalar yaptı. Hırvat futbolcu yaptığı açıklamada, "Cristiano Ronaldo sayesinde futbolcu oldum. O benim her zaman ilham kaynağım oldu. Bu yüzden 7 numarayı giyiyorum." betturkey

 Güzelliğiyle dikkatleri üzerine çeken Markovic'ten dün kötü bir haber geldi. Yakışıklı futbolcu ağır yaralandı.

 Mart'ta Zürih ile oynanan maçta forma giyen

 Markoviç dizinden ciddi şekilde sakatlandı.

 Maçta dizine yediği tekme sonrası yere düşen yakışıklı futbolcu, acı içinde ağlamaya başladı. Sakatlığını dün Instagram hesabından duyuran

 Markoviç şu ifadeleri kullandı; - Nereden başlayacağımı bilmiyorum. Maalesef son maçta sakatlandım ve futbola uzun süre veda edeceğim. Canımı çok yakıyor ve hala inanamıyorum.

 “Beni tanıyan herkes ne kadar güçlü bir insan olduğumu bilir ve daha güçlü döneceğim. Tüm desteğiniz için teşekkür ederim. Önümüzdeki aylarda buna daha fazla ihtiyacım olacak.

 Hikâyeyi de paylaşan Ana, "Bitmedi" yazarak futbol oynamaya devam edeceği mesajını verdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.