Anadolu Kıvılcımı, Başakşehir'de

Anadolu Kıvılcımı, Başakşehir'de

Anadolu Ateşi Sanat Yönetmeni Mustafa Erdoğan, bünyelerindeki Kıvılcım Çocuk Kursunu Başakşehir'de de yürütmek için Belediye Başkanı Mevlüt Uysal'la anlaştı.

Başakşehir Belediyesi'nin kültür merkezindeki ilk gösteriyi Anadolu Ateşi dans grubu yaptı. 60 kişilik grubun gösterisi büyük beğeni topladı. Organizasyona çocuklarıyla katılan Anadolu Ateşi'nin sanat yönetmeni Mustafa Erdoğan, grubun bünyesindeki Kıvılcım Çocuk Kursu'ndan bahsederek, Belediye Başkanı Uysal'dan destek istedi. Kıvılcım grubunu Başaksehir'de de sürdürerek, ilçe çocuklarına hizmet etmek istediklerini aktaran Erdoğan, şunları ifade etti: 

"İlçede bu grupla dans akademisi olarak başlar zamanla sanat akademisi gibi devam eder. Çok Güzel Hareketler ekibini de aralıklarla bu ekibe katarak renklendirebiliriz. Kıvılcım şu an dünyadaki en büyük çocuk topluluğu. Bu grupta her şeyi çocuklar yapıyor, diğer gruplarda yetişkinlerde gruba dahil oluyorlar. Bu grup ise tamamen insan gücüne, emeğine ve Anadolu kültürüne dayanan bir grup. Yurt dışında da gösteriler yapıyor. Antalya ve Ankara da grubumuz çalışmalarını devam ettiriyor." 

Başkan Uysal da bu talebe karşılık, "Başakşehir'de, Bahçeşehir Muhsin Ertuğrul Sahnesi'nde, Mustafa Erdoğan'ın Kıvılcım Grubu projesini gerçekleştireceğiz ve ilçe çocuklarına profosyonel hizmet sunacağız." dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.