Anka Ayanikola ile Adalar’da Rüya Gibi Bir Tatil

Anka Ayanikola ile Adalar’da Rüya Gibi Bir Tatil

Anka Ayanikola ile Adalar’da Rüya Gibi Bir Tatil

 

Tatil planları yapanlar özellikle İstanbul’a yakın olması sebebiyle Adalar’ı sıklıkla listeye eklemektedirler. Adalar beach, plaj ve otel anlamında oldukça geniş seçeneklere sahiptir. Bu sebeple de insanlar her sene buraya gelmek için adeta sıraya giriyorlar. 3 yıldızlı bir otel olan Anka Ayanikola ise güler yüzlü personeli, kapsamlı hizmeti ve plajı ile Adalar’da tatil yapmak isteyenler için en ideal seçeneklerden bir tanesi olarak öne çıkmaktadır.

Anka Ayanikola’da Sizleri Neler Bekliyor?

3 yıldızlı bir otel olan Anka Ayanikola misafirlerini en iyi şekilde ağırlamak adına her türlü hizmeti sunmaktadır. Otel odalarının konforundan, restoranındaki lezzetlerin çeşitliliğinden, her gün ücretsiz bir şekilde rahatlıkla kullanılan plajına kadar kapsamlı bir hizmetler bütünü sunmaktadır. Yıllardır Adalar’a gelmek isteyenlerin ilk tercihlerinden bir tanesi olan Anka Ayanikola tüm ailelerin keyifli bir tatil geçirebilmesi adına her türlü donanımı bünyesine eklemiştir.

Ev Rahatlığında Odaları

Anka Ayanikola misafirlerine evlerindeki konforu aratmayacak odalar sunmaktadır. Toplamda 8 odası bulunan oteldeki bu odalar aile standartlarındadır. Oda içerisinde ise günlük ihtiyaçları karşılamak adına her türlü detaya yer verilmektedir. Banyo, duş, şömine, klima, kilitli kasa, minibar, banyo malzemeleri oda içerisinde bulunmaktadır. Bunun yanı sıra günün her saati oda hizmeti de bulunmaktadır. Tek bir telefon ile odaya kahvaltı gibi hizmetler almak mümkündür.

Göz Alabildiğine Uzanan Eşsiz Plajı

Anka Ayanikola özellikle insanların Adalar paralı plaj sorununa çözüm bulabilmek adına misafirlerine plajlarından ücretsiz olarak faydalanma imkânı sunmaktadır. Göz alabildiğine uzanan ve sapsarı, yumuşak kumları ile Adalar plaj küçük büyük herkesin beğenisini kazanmaktadır. Ayrıca Adalar plaj içerisindeki en keyifli plajlardan bir tanesi olan bu plajda localar da bulunmaktadır. Misafirlere özel localarda hem rahatlıkla güneşlenmek hem de denize girmek mümkündür.

Birbirinden Farklı Lezzetleri ile Restoran ve Barları

Otelde sabahları kahvaltı servisi bulunmaktadır. Kahvaltı servisinin yanı sıra otelde bulunan ve birbirinden farklı lezzetlerin bulunduğu restoranı da açıktır. Akşamları burada herkesin kendi damak zevkine uygun lezzetleri tatması mümkündür. Bununla beraber günün yorgunluğunu atmak ve bir şeyler yudumlamak için beach bar ve snack bar da bulunmaktadır. Bu barlar da yine insanların rahatlıkla bir şeyler içebilecekleri ve sohbet edebilecekleri şekilde dizayn edilmiştir.

İster Online İster Telefonla Hemen Rezervasyon yaptırın!

Adeta Adalar’daki en konforunu sunan Adalar hotel rezervasyon yaptırmak oldukça basittir. Arzu edilirse 0533 592 54 03 telefon numarasından anında rezervasyon yaptırmak mümkündür. Bunun yanı sıra web sitesi olan https://www.ankaayanikola.com/ üzerinden de irtibata geçilerek rezervasyon yaptırılabilmektedir. Oteldeki yeniliklerden haberdar olmak için ise otelin Instagram sayfası https://www.instagram.com/ankaayanikola/ takip edilebilir. Otelin yol tarifi ise yine web sitesinde yer almaktadır.

Otel hakkında daha fazla fikir sahibi olmak için Tanıtım Videosu izlenebilir.

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.