Anne ile kızlarının bulunduğu otomobile halk otobüsü çarptı: 1 ölü

Anne ile kızlarının bulunduğu otomobile halk otobüsü çarptı: 1 ölü

Maltepe E-5 karayolunda ilerleyen ve içerisinde anne ile iki kızının bulunduğu otomobile arkadan gelen halk otobüsü çarptı. Kazada, kadınlardan biri hayatını kaybetti, ikisi ise ağır yaralandı.

 Kaza, saat 16.15 sıralarında Cevizli mevkii Edirne istikametinde meydana geldi. İddialara göre Sultanbeyli-Kadıköy seferini yapan 16K kodlu özel halk otobüsü, önünde ilerleyen 34 ED 8144 plakalı otomobile çarptı. Özel otomobil çarpmanın etkisiyle kontrolden çıktı. Daha sonra hızını alamayan otobüs aynı araca bir kez daha çarptı. Çarpmanın etkisi ile takla atan araçta sürücü ile birlikte 3 kişi sıkıştı. Olay yerine itfaiye çağırıldı. Kazada araç içinde sıkışan Sevim Yıldız olay yerinde hayatını kaybetti. Ağır yaralanan Suna Parlar ve Akgül Kalender ise olay yerine gelen ambulanslarla birlikte Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Akgül Kalender'in, Sevim Yıldız ve Suna Parlar'ın annesi olduğu öğrenildi. 

Olayı gören otobüs yolcuları ise kazanın nasıl olduğunu bilmediklerini ancak öndeki aracın yavaşlamasıyla otobüsün çarptığını söyledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.