Anne karnındaki bebeği bıçaklayarak öldürdü

Anne karnındaki bebeği bıçaklayarak öldürdü

Afgan asıllı bir şahıs birlikte yaşadığı hamile kadını 12 yerinden bıçakladı. Saldırıda hamile kadın kurtulurken karnındaki 5 aylık bebek öldü.

Olay, Esenyurt ilçesi Ardıçlı Mahallesi, Şehit Ercan Doğru Kartal Sokak'ta bir evde yaşandı. Afgan asıllı Abdullah Albukhari (24) henüz öğrenilemeyen bir nedenle, birlikte yaşadığı Zehra Muhammet (22) ile tartışmaya başladı. Albukhari, eline geçirdiği bıçakla Muhammet'i 12 yerinden bıçakladı. Komşuları tarafından Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan yaralı kadın kurtulurken karnındaki 5 aylık bebeği öldü. Talihsiz kadının yoğun bakımda ki tedavisi devam ediyor. Kağıt toplayarak geçimini sağlayan Albukhari'nin ise olay yerinden kaçtığı öğrenildi.

Olaydan sonra kaçan Abdullah Albukhari kısa sürede polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Adliyeye çıkartılan Albukhari’nin ifadesinde geçim sıkıntısı nedeniyle Zehra Muhammet ile tartıştığını söylediği öğrenildi.

Büyükçekmece Adliyesine çıkarılan Albukhari nöbetçi savcı tarafından tutuklandı. Albukhari'nin adliye çıkışında gözyaşlarını tutamadığı görüldü.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.