Anneler gününüz kutlu olsun

Anneler gününüz kutlu olsun

2021 yılının en özel günlerinden biri olan Anneler Günü geldi çattı.

Ülkemizde her mayıs ayının ikinci pazar günü kutlanan Anneler Günü, bu yıl 9 Mayıs'a denk geliyor. Bu özel günde kendi annelerini, anne olan teyzelerini, ablalarını ve kayınvalidelerini özel hissettirmek isteyen kişiler, Anneler Günü mesajlarında kısa-uzun seçenekler ile duygusal ve resimli Anneler Günü mesajı seçeneklerini bir arada görmek ve en çok hoşuna gideni SMS olarak ya da sözlü olarak dilediği kişiye iletmek istiyor. İşte, Anneler Günü mesajlarında kısa, uzun, duygusal alternatifler...

 

Anneler Günü mesajları ve sözleri, evlatların en 9 Mayıs 2021 Anneler Günü çerçevesinde en çok araştırdığı konular arasında yer aldı. Bizler de bu özel gün için mesajları bir araya getirdik...

Acılarımızı azaltan, sevinçlerimizi çoğaltan, giymeyip giydiren, evlatlarının başarısı, huzuru ve mutluluğu için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan annelerimizin Anneler Günü kutlu olsun.

Varlığıyla bizlere güç veren, çalışan, üreten, gücümüze güç katan annelerimizin Anneler Günü kutlu olsun.

Tarifi imkansız sevginin, şefkatin, merhametin ve fedakarlığın simgesi saygıdeğer annelerimizin Anneler Günü kutlu olsun.

Çocuklarını 9 ay karnında, 9 yıl kucağında ve ömür boyu yüreğinde taşıyan annelerimizin hakkını hiçbir zaman ödeyemeyiz. Tüm annelerimizin Anneler Günü kutlu olsun.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.