Annenin korku dolu anları

Annenin korku dolu anları

Edinilen bilgiye göre Üsküdar Ünalan mahallesi Ünver sokakta bulunan 5 katlı binanın en üst katında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

Yoldan geçen bir sürücü binadan yükselen dumanları görerek itfaiye ekiplerine haber verdi. Aracından inen sürücü Selim Akça daha sonra daire zillerine basarak binada oturanları yangından haberdar etti. Bina sakinleri kısa sürede binadan çıkarak itfaiye ekiplerinin gelmesi beklendi. İhbar üzerine olay yerine Ünalan, Kadıköy ve Erenköy itfaiye grupları sevkedildi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale ederek söndürme çalışmalarına başladı.

BÜYÜK PANİK YAŞADI

Yangın çıkan dairede bulunan çocuklar ve yaşlı bir kadın binada çıktıktan sonra komşularının evine götürüldü. Bu sırada iki çocuğunu üst katta oturan kayınvalidesine bırakarak pazara alişverişe giden anne Leyla Çolak yangın haberini aldı. Büyük panik ve korku yaşayan anne koşarak geri döndü.

KOMŞULARI TESELLİ ETMEYE ÇALIŞTI

Evden yükselen dumanları gören Çolak çocuklarının içeride mahsur kaldığını zannederek gözyaşlarına boğuldu. "Çocuklarım nerede" diye feryat eden anne daha fazla dayanamadı ve ve baygınlık geçirdi. Çevredeki vatandaşlar ve komşuları talihsiz kadını teselli etmeye çalıştı .Çocuklarının binadan çıkarıldığı ve komşusunun evinde olduğunu öğrenen anne rahat bir nefes alarak çocukların göremeye gitti.

Yangın yaklaşık 1 saat süren çalışmalar tamamen söndürüldü.Ölen yada yaralananın olmadığı yangında büyük çapta maddi hasar meydana geldi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.