Antalyalı Bürokratlar Başakşehir’de

Antalyalı Bürokratlar Başakşehir’de

Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, İstanbul’da yaşayan Antalyalı bürokratları ilçede ağırladı.

Bahçeşehir Sayfiye Restaurant’ta verilen kaynaşma yemeğine İstanbul Milletvekili Halide İncekara, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Abdurrahman Arıcı, İl Genel Meclis Üyesi Ali Güner, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Hüseyin Putur, Şile Kaymakamı Şükrü Görücü, Türkiye Uluslar arası Bisiklet Federasyonu Başkanı Emin Müftüoğlu, Antalya Vakfı Başkanı İsmail Hakkı Tunç ve Antalya’nın önde gelen isimleri katıldı.

Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal ev sahibi olarak yaptığı açılış konuşmasında İstanbul’da yapılan kaynaşma toplantılarının her ay düzenli bir şekilde yapılması gerektiğini belirti. Başkan Uysal” İstanbul’da Antalyalıların sayısı çok az olabilir ama birey olarak her bir Antalyalı İstanbul’da bulunduğu yerde söz sahibi ve iyi bir yerde. Bu gün bu toplantıların dördüncüsünü yapıyoruz, önümüzdeki sekiz ay boyunca da her ay birer toplantı daha yaparsak, onuncu toplantımızdan sonra ciddi anlamda kurumsallaşma adına bir adım atmış oluruz” dedi.

İçinde insan olan her yerde selamlaşmalıyız
Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal’ın Antalyalı bürokratlarla bir araya getiren davetine teşekkürlerini ileterek söz alan İstanbul Milletvekili Halide İncekara büyük kentlerde bir arada olmanın önemini anlattı “ Büyük kentlerde yaşanan zorluklar karşısında hemşerilerimizin kaybolmaması için hepimiz bu tip organizasyonlarda bir araya gelmeliyiz.  Aramızda selamlaşma kültürünü tanıdığımız tanımadığımız herkese karşı göstermeliyiz. İçinde insan olan her yerde selamlaşmalıyız” şeklinde konuşmasını tamamladı.

Müftüoğlu, başkanlığı sonrası ilk ziyaretini Başakşehir’e yaptı
Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Emin Müftüoğlu, Balkan Bisiklet Birliği Başkanlığı ve Dünya Bisiklet Birliği (UCİ) Yönetim Kurulu'na seçilmesinin ardından ilk ziyareti Başakşehir’e gerçekleştirdi.

Balkan Bisiklet Birliği Başkanı seçilen, Türkiye Uluslar arası Bisiklet Federasyonu Başkanı Emin Müftüoğlu son derece duygulu ve sevinçli olduğunu belirterek, "9 yıldır yaptığımız çalışmalarla Türk bisikletinde önemli gelişmeler sağladık. Bu çalışmalar dünya ve Avrupa bisiklet kamuoyunda yankı uyandırdı. Bunların karşılığını ülke olarak aldık ve hak ettiğimiz yere yıllar sonra da olsa gelmeyi başardık. Böyle bir şey kısa bir süre öncesine kadar hayaldi ama şimdi büyüklerimin ve ekibimin desteğiyle bunu başardık. Bu, benim değil Türkiye'nin, Türk bisikletinin zaferidir" dedi.
Bahçeşehir Sayfiye Restaurant’ta düzenlenen kaynaşma toplantısı İstanbul’un farklı ilçelerinde yaşan Antalyalıların ev sahipliğinde benzer toplantıların yapılması kararının alınmasıyla sona erdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.