Aşırı hız ölümüne neden oldu

Aşırı hız ölümüne neden oldu

Şişli'de aşırı hız sonucu beton direğe çarptığı iddia edilen otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti.

Kaza, Şişli Piyalepaşa Bulvarı üzerinde saat 16.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, Murat Özdemir yönetimindeki 55 JD 204 plakalı otomobil, aşırı hız ve dikkatsizlik nedeniyle sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yol kenarındaki kaldırımı aşıp beton direğe çarptı. Çarpmanın etkisiyle aracın içinde sıkışan Özdemir’i kurtarmak için olay yerine itfaiye ve ambulans ekipleri geldi. Sıkıştığı yerden çıkarılan Özdemir, sağlık ekiplerinin tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

Kazanın görgü tanıklarından Murat İpek, kazaya karışan otomobilin başka bir araç tarafından sıkıştırıldığını ve bu nedenle kaza yaptığını iddia ederek, “Sağında arabalar vardı, bu sola geçeyim dedi. Sonra arabanın boyu kadar duvara çarptı. Araba havalandı, süratliydi. Ben karşıda esnafım, sıkıştırılmış olabilir. Polis kovalamıyordu” dedi.

Kaza yerinden geçen bir kadın ise, kazayı gözyaşları içerisinde anlattı. Kazadan etkilenen kadın, “Olay yerine yakın yerde oturuyorum. Çok üzgünüm. Bizim evladımız da araba kullanıyor. Bunun bir ailesi var. Gideceği yere yarım saat geç gitse ne olacak ki” şeklinde üzüntüsünü dile getirdi.

Kaza nedeniyle bir süre trafiğe kapatılan cadde, aracın kaldırılmasının ardından tekrar normale döndü

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.