Aşırı hız uçurdu!'

Aşırı hız uçurdu!'

Esenler'de, yan yolda kontrolden çıkan otomobil, bariyerlere çarparak otoyola uçtu. Aracında sıkışan İsa Alkan, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

Kaza, saat 04.00 sıralarında, O-3 otoyolu Atışalanı mevkisi yan yol üzerinde meydana geldi. 34 GV 0652 plakalı otomobille Bağcılar istikametinde seyreden İsa Alkan, henüz bilinmeyen bir sebeple direksiyon hakimiyetini kaybetti. Bariyerlere çarpan otomobil, O-3 karayoluna uçarak takla attı. İsa Alkan, ters dönen otomobilde sıkıştı. Kazayı görerek duran diğer sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. 

İtfaiye ekipleri Alkan'ı sıkıştığı yerden yaklaşık 30 dakika süren çalışma sonucu çıkardı. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan İsa Alkan, ambulansla Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altında alındı. Görgü tanığı Özcan Çolak, "Sağa sola girerek hızlı bir şekilde gidiyordu. Hatta benden de yol istedi, ben de yol verdim sonra gelip baktım ki kaza yapmış" dedi. 

Kaza sebebiyle O-3 otoyolu bir süre trafiğe kapatıldı. Hurdaya dönen otomobilin kaldırılmasının ardından tekrar trafiğe açıldı. Polis ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.