Ataşehir imar planları Aralık gündeminde

Ataşehir imar planları Aralık gündeminde

Ataşehir'de pek çok vatandaşın mağduriyetine sebep olan imar planları sorununu yeniden İBB Meclisi'ne taşıyan CHP, bu kez "Aralık'ta görüşeceğiz" yanıtını aldı.

Ataşehir'in 1/5000'lik imar planları konusu İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi'ne de taşındı. Meclisin Kasım ayı toplantısında söz alan CHP Ataşehir ve Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Ayşe İnci Beşpınar, Ataşehir'in imar planlarının niçin İBB gündemine getirilmediğini sordu. Ataşehir'in ilçe olmasının üzerinden 3,5 yıl geçtiğini vurgulayan Beşpınar, "Ataşehir Belediyesi, muhtarlarımız ve halkımız olarak yıllardır bir mücadele içindeyiz. Ataşehir halkı büyük bir mağduriyet yaşıyor. Birçok kez İBB meclisinin gündemine yazılı ve sözlü önergelerle dile getirdim, verilen cevaplar yetersiz, ilgisiz ve gayri ciddi yanıtlardı” dedi.
Beşpınar’ın konuşmasının ardından söz alan İBB AK Parti Grup Başkan Vekili Ergün Turan ise Ataşehir’in imar planlarını Aralık ayı içerisinde gündeme alacaklarını ifade etti. Turan’ın bu açıklamaları sonrası Büyükşehir Belediyesi’nin bu sözü tutup tutmayacağı merak ediliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.