Ataşehir'de 'Atık Pil Toplama Yarışması' başlıyor

Ataşehir'de 'Atık Pil Toplama Yarışması' başlıyor

Ataşehir Belediyesi’nin “Doğa’nın Pili Bitmesin!” sloganına dikkat çekerek her yıl düzenlediği “Atık Pil Toplama Yarışması” başlıyor

 “Doğa’nın Pili Bitmesin!” sloganına dikkat çekerek atık pillerin ayrı toplanılması ve çevre kirliliğinin önüne geçilmesi amacıyla düzenlenen yarışmada katılımcılar, okullar ve alışveriş merkezlerine yerleştirilen atık pil toplama makinelerine atık pillerini atarak karşılığında kupon topluyorlar.

1 pilin 1 puan olduğu yarışmada hedefledikleri puana ulaşan katılımcılara birbirinden güzel hediyeler verilmesi planlanıyor.

SON KATILIM TARİHİ İSE 30 NİSAN

Hediyeler arasında tabet bilgisayar, gitar, scooter, mısır patlatma makinesi, kulaklık mp3 çalar, taşınabilir şarj cihazı, buz pisti bileti, şarjlı kalem pil ile şarj cihazı ve usb bellek bulunuyor.

Yarışmanın son katılım tarihi ise 30 Nisan.

HEDİYELER VE PUANLARI İSE…

Atık Pil Toplama Yarışması’ nda hediyeler ve puanları ise şu şekilde;  10inç Tablet Bilgisayar 2000 puan, gitar 1500 puan, scooter 1000 puan, mısır patlatma makinesi 750 puan, kulaklık MP3 çalar 500 puan, taşınabilir şarj cihazı 400 puan, buz pisti bileti 300 puan, 4’lü şarjlı kalem pil ve şarj cihazı 200 puan, 8 gb USB bellek 100 puan.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.