Athena Göknan: ‘Ben Vatan Haini Değilim. Ülkeme Aşığım’

Athena Göknan: ‘Ben Vatan Haini Değilim. Ülkeme Aşığım’

Athena Gökhan Özoğuz: ‘Türkiye’de kimsenin görüş ayrılığı nedeniyle vatan haini ilan edilmemelidir. ‘Ben vatan haini değilim. Ülkeme aşığım’ dedi.

“ÜLKE YÖNETİMİ BABA GİBİDİR, ÇOCUKLARINI AYIRAMAZ”

Athena grubunun solisti müzisyen Gökhan Özoğuz, kendisini vatan hainliğiyle suçlayanlara tepki göstererek; ‘Ülke yönetimi eşit aile babası gibi olmalıdır. Çocuklarını ayırmaz’ diyerek, suçlamalara yanıt verdi.

“ÜLKEME AŞIĞIM BEN!”

Özoğuz, "Ülkeme Aşığım ben! Kültürlerine, insanlarına, tarihine, renklerine, doğasına, duruşuna, değerlerine, farklılıklarına, halkına, geçmişine!" ifadelerini kullandı

“VATAN’IN BÖLÜNMESİNİ İSTEYENLERE BİZ DE KARŞIYIZ”

Türkiye’de kimsenin görüş ayrılığı nedeniyle vatan haini ilan edilmemesi gerektiğini belirten Özoğuz, “Allah aşkına, şu ülkede görüş farklılığı nedeniyle kimse kimseyi vatan hainliği ile suçlamasın. Bu ülkede herkes vatanın bölünmesine karşıdır. İsteyen varsa da biz karşıyız. İnanç ve kültür farklılıklarını bir göre, vatan severdir. Hepsi yerli ve millidir” ifadelerini kullandı.

“VATAN SEVERLİK, BANA SOL GÖRÜŞTÜR, BAŞKALARINA GÖRE DE BAŞKADIR”

Ülke yönetiminde eşit olunması gerektiğini belirten Özoğuz, “Vatan severlik bana göre sol görüşlülük, bir başkasına göre ülkücülük, başkasına göre dindarlıkla bağdaşabilir. Herkes burada özgürdür. Fakat ülke yönetimi eşit aile babası gibi olmalıdır. Çocuklarını ayırmaz” ifadelerini kullandı.

NEDEN VATAN HAİNİ YAKIŞTIRMASI YAPILMIŞTI?

Athena Gökhan Özoğuz, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun CHP'li belediyelere yönelik uygulanan yardımların engellenmesine karşı yaptığı yorumda, sert tepki göstermişti.

“UYDURMA BİR SUÇLAMA, BUNA HAKKINIZ YOK”

Özoğuz: ‘Olup olmadık şeylere sadece sizden daha çok seviliyor, daha iyi, şeffaf, dürüst, özverili, ileri görüşlü, birleştirici, tercih ediliyor diye, sizin; Vatan haini, terörist sevici, “Başka devlet kurmak isteyenler” diye uydurma bir suçlama yapmaya hakkınız yoktur! O kadar da değil!” demişti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.